Η πολιτιστική στέγη Ν.Ερασμίου “Γεώργιος Βιζυηνός”‘οπως κάθε χρόνο από το 1982,έτσι και φέτος διοργανώνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2011”

    

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “

 

ΕΡΑΣΜΕΙΑ  2011”

 

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9.15Μ.Μ

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡ

         

Η πολιτιστική στέγη Ν.Ερασμίου “Γεώργιος Βιζυηνός”‘οπως κάθε χρόνο από το 1982,έτσι και φέτος διοργανώνει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις “ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2011”

    

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “

 

ΕΡΑΣΜΕΙΑ  2011”

 

ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9.15Μ.Μ

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ  ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ “ΜΕ  ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Β.ΡΩΤΑ “ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ”, ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 7Μ.Μ ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΕΙΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΙΑ ΕΡΑΜΙΟΥ ΧΟΡΟΣΤΑΤΟΥΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΘΩΡΙΟΥ Κ.Κ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ “ΕΡΑΣΜΕΙΑ 2011”.

8.30Μ.Μ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ “ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΆΔΟΣΗΣ” ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, Κ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΟΥΡΤΑΚΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΛΕΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ . ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΨΕΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ, “ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ”

 9.00 Μ.Μ ΣΥΝΤΟΜΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ

9.15Μ.Μ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΙΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ,ΤΑ ΚΟΥΛΑΚΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ.

9.30Μ.Μ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΥΖΙΗΝΌΣ” , ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΡΑΣΜΙΟΥ “ΓΑΙΑ” ΜΕ ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΑΜΑΣ,“Ο ΟΡΦΕΑΣ”ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 9.30 Μ.Μ

 

ΛΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ “ΚΕΣΣΑΝΗ”ΕΡΑΣΜΙΟΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 

6Μ.Μ ΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΕΣΣΑΝΗΣ ΕΡΑΣΜΙΟΥ. 7Μ.Μ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 9.30 ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΗΜΑ “ΠΡΑΣΣΙΝΕΣ ΤΙΡΑΝΤΕΣ”

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

9.Μ.Μ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ

10 Μ.Μ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ

 

Σας ευχαριστούμε και θα χαρούμε να σας δούμε στις γιορτές μας.

 

Το Δ.Σ