Εκδηλώσεις

Το FANARAKIA CHRISTMAS EVENT έρχεται στην Ξάνθη!

Το FANARAKIA CHRISTMAS EVENT έρχεται στην Ξάνθη!⭐️
Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στις 18:00 το απόγευμα, σας περιμένουμε στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο καφέ Fratelli, για να γεμίσουμε με φαναράκια τον ουρανό της πόλης, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών.
Μουσικά shows, χριστουγεννιάτικα happenings καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.
Περισσότερες πληροφορίες: https://happyelephantevents.weebly.com/christmas.html
Η εκδήλωση με τα φαναράκια ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα για να γεμίσει με φαναράκια τον ουρανό της χώρας, την πιο ατμοσφαιρική βραδιά του χρόνου που είναι η νύχτα των ευχών. Μουσικές συναυλίες, χριστουγεννιάτικες δράσεις καθώς και ανεπανάληπτα εργαστήρια ζαχαροπλαστικής για παιδιά, θα πραγματοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη συμμετοχή.
Περιοχές περιοδείας:
Σπάρτη, Κόρινθος, Καρδίτσα, Γιαννιτσά, Λαμία, Βέροια, Γρεβενά, Αίγιο, Πτολεμαΐδα, Σαλαμίνα, Φλώρινα, Ναύπλιο, Ορεστιάδα, Κατερίνη, Πάτρα, Σέρρες, Καλάβρυτα, Δράμα, Λιβαδειά, Αγρίνιο, Καβάλα, Άρτα, Ελευθερούπολη, Ιωάννινα, Αλεξανδρούπολη, Κοζάνη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά, Γλυφάδα, Κορυδαλλός, Περιστέρι, Ίλιον, Χαλάνδρι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button