Τα νέα της ομάδας

Μπήκαμε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ και οι διπλές προπονήσεις συνεχίστηκαν κι αυτή την Δευτέρα. Το πρωί στο προπονητήριο της ομάδας οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ το απόγευμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του δούλεψαν στο passing game, στην κατοχή μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και στην τακτική.Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Μπήκαμε στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ και οι διπλές προπονήσεις συνεχίστηκαν κι αυτή την Δευτέρα. Το πρωί στο προπονητήριο της ομάδας οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης ενώ το απόγευμα ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του δούλεψαν στο passing game, στην κατοχή μπάλας σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και στην τακτική.Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της SKODA ΞΑΝΘΗ. Η αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα – που προετοιμάζεται στο Le Chalet – θα διεξαχθεί στο προπονητήριο της ομάδας και θα ξεκινήσει στις 19:00.

 

Το πρόγραμμα στην Κύπρο

Την επόμενη Κυριακή το πρωί από την Θεσσαλονίκη θα πετάξει η SKODA ΞΑΝΘΗ για την Λευκωσία. Από τις 31 Ιουλίου μέχρι και τις 7 Αυγούστου θα παραμείνει στην Κύπρο και θα δώσει μία σειρά από φιλικούς αγώνες.Πιο αναλυτικά στις 2 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ από τις 4 έως τις 7 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει στο Τουρνουά που διοργανώνει η Α.Ε. Λεμεσού στη μνήμη των αδικοχαμένων αδερφών Χριστοφόρου. Μαζί με την Α.Ε. Λεμεσού και την SKODA ΞΑΝΘΗ θα συμμετέχει ο Άρης Λεμεσού και η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.Η επιστροφή για την Ξάνθη είναι προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου, ενώ την Τετάρτη στις 10/07 η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αντιμετωπίσει στην έδρα της την ομάδα της Κέρκυρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button