Τα πρώτα δείγματα

Δεκαεπτά μέρες πέρασαν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο φιλικό παιχνίδι.

Δεκαεπτά μέρες πέρασαν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο φιλικό παιχνίδι.

Δεκαεπτά μέρες πέρασαν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ και έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Το Σάββατο το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων οι παίκτες της επαγγελματικής ομάδας επικράτησαν με 6-0 επί της ομάδας Νέων χάρη στα τέρματα των Πόι (65’), Σουάνη (68’, 75’), Μάνταλου (69’), Καζάκη (72’) και Λαζαρίδη (88’).Το προπονητικό team της SKODA ΞΑΝΘΗ είχε την ευκαιρία να δει τα πρώτα δείγματα της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό το διάστημα και να βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.Πολύ καλά τα πήγε και η ομάδα Νέων του Κώστα Μπεδρελή που για μία ώρα περίπου ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο της SKODA ΞΑΝΘΗ που ήθελε να δει κι αυτός το πρώτο φιλικό παιχνίδι, παρατηρώντας κυρίως τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.Η σύνθεση της SKODA ΞΑΝΘΗ:Λοντίγκιν (45’ Ζαρόπουλος), Μπέρτος (45’ Μπαξεβανίδης), Σταθάκης (70’ Λαζαρίδης), Κομεσίδης (70’ Χαριτίδης), Βάλλας (45’ Γούτας), Φλίσκας (45’ Γκατσολάρι), Βασιλακάκης (45’ Μάνταλος), Μαρσελίνιο (45’ Πόι), Αλτιπαρμακόφσκι (45’ Καζάκης), Μαρκόφσκι (45’ Σουάνης), Βλαχοδήμος (45’ Καθάριος)Η σύνθεση της ομάδας Νέων:Αμουτζάκης, Τουργαΐδης, Κουτίνης, Τσαμούρης, Βασιλειάδης, Ελληνίδης, Τορομανίδης, Γούλας, Μπαρέττας, Τσομπανόπουλος, Ράνος. Έπαιξαν και οι: Βούλκος, Κομήτης, Ρότσκος, Οξύζογλου, Σταπενιάν, Κριεζής, Καμπουρίδης, Θυμιανίδης, Σερίφ Ντενίς.

 Επόεμνο φιλικό με Σαλαμίνα την Τρίτη στα Πηγάδια

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ONIRAMA

 

Στις 19 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή και ώρα 21:00 στο Le Chalet θα γίνει η παρουσίαση της νέας ομάδας της SKODA ΞΑΝΘΗ.Μαζί μας οι ONIRAMA.Τιμή πρόσκλησης 10 €

 


  

 ΣΤΗ ΣΤΟΟΥΚ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ

 

Την πρώτη Αυγούστου, έχουν θέση, σύμφωνα με πληροφορίες ως καταληκτική ημερομηνία οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού στον Βασίλη Τοροσίδη, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού.

Οι Πειραιώτες έχουν συναινέσει στην επιθυμία του διεθνή αμυντικού να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάποιο γνωστό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως δεν μπορούν να τον…περιμένουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, καθώς θέλουν να οριστικοποιήσουν τον σχεδιασμό της ομάδας τους εν όψει της νέας περιόδου. Προς το παρόν, ο μάνατζερ του Τοροσίδη, συνεχίζει να αναζητά ομάδα για τον πελάτη του σε Αγγλία και Ιταλία, με την Στόουκ Σίτι να δείχνει προς το παρόν ως η επικρατέστερη προκειμένου να καταθέσει μια οικονομική πρόταση που θα καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερο τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Το όνομα της Στόουκ μπορεί να μην…εντυπωσιάζει, όμως δίνει τον Τοροσίδη την ευκαιρία να βρεθεί στον μαγικό κόσμο της Πρέμιερ Λιγκ και να “

 

ψάξε锨μέσα από την συγκεκριμένη ομάδα το…άλμα για να φτάσει ακόμη ψηλότερα. Βέβαια δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο 25χρονος πολυσύνθετος αμυντικός, να βρει άμεσα μια άλλη πρόταση από κάποια πιο γνωστή ομάδα της Αγγλίας. Η αποχώρηση του Τοροσίδη, που μοιάζει πιθανότερη από ποτέ το φετινό καλοκαίρι, δεν θα αλλάξει σημαντικά τα μεταγραφικά πλάνα του Ολυμπιακού, τα οποία έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί. Όμως με δεδομένο τα χρήματα που θα εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ και τα οποία δεν θα είναι λιγότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ, θα δοθεί η δυνατότητα στους “ερυθρόλευκους” να προχωρήσουν σε δυο ακόμη σημαντικές μεταγραφές, ώστε να ενισχύσουν κυρίως την αμυντική τους λειτουργία.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button