ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ

Ραδιοφωνικά γιορτάστηκαν τα ενδέκατα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα 88,88 τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου. Μαζί με τις ευχές που δεχθήκαμε πήραμε και το μήνυμα για τη συνέχιση του προγράμματος του ραδιοφώνου, ένα πρόγραμμα που δεν σας πρόδωσε ποτέ!!!

*Ραδιοφωνικά γιορτάστηκαν τα ενδέκατα γενέθλια του Ράδιο Αρβύλα 88,88 τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου. 


Μαζί με τις ευχές που δεχθήκαμε πήραμε και το μήνυμα για τη συνέχιση του προγράμματος του ραδιοφώνου, ένα πρόγραμμα που δεν σας πρόδωσε ποτέ!!!


 



*Πρωί – πρωί χθες συνεργείο του Δήμου καθάριζε τις σκάλες στην πλατεία Ελευθερίας, στο Ηρώο της πόλης.


Επρεπε να έρθει ο πρόεδρος για να γίνει αυτό;


 



*Οι κ.κ. Λύρατζης – Κοντογιαννίδης της Αναπτυξιακής γνωρίζουν για τον αποκλεισμό του “ΑΓΩΝΑ” από τις δημοσιεύσεις της εταιρείας και του “Leader”;


Θα μας αναγκάσουν να κινήσουμε τη διαδικασία περί δημοσιεύσεων στον τοπικό τύπο.


 



*Κυκλοφορεί το δεύτερο τεύχος “Paparazzi” της Μαίρης Δαληκριάδου. 


Ένα περιοδικό που έλειπε από την Ξάνθη και άρεσε στους αναγνώστες.


 



*Η XXV ΤΘ ταξιαρχία ανακοινώνει ότι στις 11 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη και από ώρα 09.00 μέχρι 13.00 στο αμφιθέατρο του στρατοπέδου “Στεφανίδη” θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “Πρόληψη – καταπολέμηση των ναρκωτικών στο στρατό ξηράς” στο πλαίσιο της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των στελεχών – πολιτών.


Στην υπόψη ημερίδα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν διακεκριμένοι ομιλητές από διάφορους τομείς που σχετίζονται με την πρόληψη και καταπολέμηση των ναρκωτικών.


 



*Το νησί της Σαμοθράκης και το χιονοδρομικό κέντρο του Φαλακρού κρίνονται άξια ειδικής τουριστικής προβολής, όπως τονίστηκε στη διάρκεια ειδικής σύσκεψης που πραγματοποίησε στο Στρασβούργο η αρμόδια επιτροπή του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου. 


Ιδιαίτερα για τη Σαμοθράκη, τονίστηκε ότι το νησί διαθέτει πολλές φυσικές ομορφιές, ενώ υψηλή επισκεψιμότητα παρατηρείται στους αρχαιολογικούς χώρους, στις βάθρες και στα διάφορα οικοσυστήματα. 


Μνεία έγινε και στο όρος Σάος.


 



*”Κύριε Ανταμπούφη πέστε στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ να κατεβάσουν τις προεκλογικές αφίσες.


Οι εκλογές τελείωσαν και τις έχετε ακόμα αναρτημένες”, υπενθύμισε ο δήμαρχος στην ειδικη συνεδρίαση της περασμένης  Δευτέρας 


Και ο Ανταμπούφης συμφώνησε.


 


*”Τη συναινετική μας διάθεση μην τη θεωρείτε αδυναμία. Εκεί έχουμε φθάσει. Να μη λέτε πράγματα τα οποία δε συμβαίνουν”, είπε ο δήμαρχος απευθυνόμενος στον Πούλιο και τους δημοτικούς συμβούλου της αντιπολίτευσης.


 



*Οι φίλοι του ψυχολογικού κέντρου Ξάνθης σας προσκαλούν στον αγιασμό που θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη και ώρα 18.30, στα γραφεία του συλλόγου στην πάροδο της Γ. Σταύρου, πεζόδρομος Εθνικής Τραπέζης. 


 



*το Σάββατο 6 Οκτωβρίου και ώρα 20.00 θα γίνουν στη δημοτική πινακοθήκη Ξάνθης τα εγκαίνια ατομικής έκθεσης ζωγραφικής της Ξανθιώτισσας δημιουργού Ανθής Γκέρμαν.


Διάρκεια έκθεσης: από 6 έως 12 Οκτωβρίου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button