ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

H τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα γίνει στις 15-6-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ.Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

H τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα γίνει στις 15-6-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ.Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

H τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης θα γίνει στις 15-6-2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ.Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Γνωμοδότηση για την «Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Π.Χ.Σ.Α.Α.) για τις υδατοκαλλιέργειες». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα, κ. Ούστογλου Γεώργιος.
  2. Ένσταση του αναδόχου της μελέτης Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης Παύλος.
  3. Προκήρυξη παραχώρησης μεταλλείου. Εισηγητής: Ο Δ/ντης Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, κ. Μανανάς Δημήτριος.
  4. Ένσταση σύμπραξης Εταιριών για την επιλογή αναδόχου εκπόνησης της μελέτης «Βελτίωση 5ης και 7ης Επαρχιακής Οδού ΖΑΡΚΑΔΙΑ – ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ – ΚΕΧΡΟΚΑΜΠΟΣ». Εισηγητής : Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης Παύλος.
  5. Συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης.
  6. Λύση και εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Δράμας, με την επωνυμία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και μεταφορά του προσωπικού στην ΠΑΜΘ στην Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής : Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης.
  7. Λύση και εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ροδόπης με την επωνυμία ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ (Ν.Ε.Α.Ρ.) και μεταφορά του προσωπικού στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ στην Π.Ε. Ροδόπης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης Παύλος.
  8. Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Νομαρχιακής Επιχείρησης Κοινής Ωφέλειας του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης με την επωνυμία «Νομαρχιακό Κέντρο Καταπολέμησης Κουνουπιών Ν.Ξάνθης». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ξάνθης, κ. Καραλίδης Φώτης.
  9. Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Ξάνθης με την επωνυμία «Εταιρία Τουριστικής Προβολής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ν.Ξάνθης και το διακριτικό τίτλο «ΝΕΤΑΞΣ». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ξάνθης, κ. Καραλίδης Φώτης.
  10. Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Ν.ΕΒΡΟΥ». Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, κα Νικολάου Γεωργία.
  11. Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχιακού Διαμερίσματος Έβρου με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ Ν.ΕΒΡΟΥ». Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, κα Νικολάου Γεωργία.
  12. Λύση και Εκκαθάριση της αμιγούς Επιχείρησης του καταργηθέντος Νομαρχικού Διαμερίσματος Καβάλας με την επωνυμία «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ», (Ν.Ε.Κ.Κ.Κ.) Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  13. Ένταξη του συνεχιζόμενου έργου «Τεχνική Υποστήριξη της Νομαρχίας Ροδόπης, για την υποβολή προτάσεων που αφορούν στη χρηματοδότηση σε κοινοτικά προγράμματα και προτάσεις Τουρισμού – Πολιτισμού». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης     Παύλος.
  14. Θέσπιση πάγιου χορηγήματος καθαριότητας για τα κτηνιατρεία. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης.
  15. Έγκριση σύναψης και σχεδίου της Προγραμματικής Σύμβασης του άρθρου 22, του Ν.3614/2007 μεταξύ της Π.Α.Μ.Θ. και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης για την υλοποίηση του έργου «Εκσυγχρονισμός –  Διαρρύθμιση Πνευματικού Κέντρου Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης». Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, κα Νικολάου Γεωργία.
  16. Ένταξη του έργου «Συντήρηση Κτιριακών Εγκαταστάσεων στα Λουτρά Ελευθερών Ν.Καβάλας», στο Π.Δ.Ε. έτους 2011, Π.Ε. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  17. Ένταξη του έργου «Έργα Πρασίνου στον Περιβάλλοντα Χώρο των Λουτρών Ελευθερών Ν.Καβάλας», στο Π.Δ.Ε. έτους 2011, Π.Ε. Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  18. Διακοπή Σύμβασης Μίσθωσης του αγροτικού κτηνιατρείου Ν. Καλλίστης. Εισηγητής: Ο Δ/ντης Οικονομικού της Περιφέρειας ΑΜΘ, κ. Τσακίρης Γεώργιος.
  19. Έγκριση διακήρυξης για την εύρεση και μίσθωση αποθήκης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  20. Γνωμοδότηση για την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων του έργου «Διάνοιξη δασικού δρόμου Γ’ κατηγορίας» της Δ.Ν. ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. που αφορά στην προσπέλαση σε λατομικό χώρο μαρμάρων και βρίσκεται εντός δημοτικής έκτασης στη θέση «Τούμπα» στην περιοχή Δ.Δ. Θάσου, του Δήμου Θάσου, Ν.Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  21. Εισήγηση για την έγκριση των Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Αναδασμός Γρατινής και Παράλληλα Έργα», του Δήμου Κομοτηνής, Π.Ε. Ροδόπης. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης Παύλος.
  22. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την ανανέωση-Τροποποίηση Περιβαλλοντικών Όρων της ξενοδοχειακής μονάδας «ΜΑΡΑΝΤΟΝ ΑΚΤΗ», 133 κλινών, κατηγορίας 4 αστέρων, της Εταιρίας «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΑΣΟΥ Α.Ε.», στην περιοχή Κοίμυρα του Δήμου Θάσου. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  23. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων της «Πιλοτικής Μονάδας Οστρακοκαλλιέργειας στη θέση Αγρόκτημα Κεραμωτής» της ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΟΣΤΡΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΩΤΗΣ Α.Ε. στον Δήμο Νέστου, Ν.Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  24. Γνωμοδότηση για την έγκριση Περιβαλλοντικών Όρων από την ΜΠΕ για την έρευνα λατομείου Μαρμάρου έκτασης 36.730,00 τ.μ. στην περιοχή του Δ.Δ. Πύργων (θέση Μπουρό Ρέμα) του Δ.Δ. Προσοτσάνης, της Π.Ε. Δράμας της Εταιρίας ΣΟΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Α.Ε. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης.
  25. Γνωμοδότηση για την έγκριση ανανέωσης Περιβαλλοντικών Όρων από την ΜΠΕ για την εκμετάλλευση λατομικού χώρου Μαρμάρου, εμβαδού 88.887,00 τ.μ. που βρίσκεται στη θέση «Καβάκια», του Δ.Δ. Αγίου Κοσμά, του Δήμου Νέστου (τέως Δήμου Ορεινού), Ν.Καβάλας, της ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  26. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την τροποποίηση έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων του έργου «Τροποποίηση και Επέκταση Δραστηριότητας της Μονάδας Αποθήκευσης και Διακίνησης Υγρών Καυσίμων Κατηγορίας Ι και ΙΙΙ» της Εταιρίας PENYLAN HOLDNIGS LTD που λειτουργεί στην περιοχή Ν.Καρβάλης του Δήμου Καβάλας, Ν.Καβάλας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Καβάλας, κ. Γρανάς Αρχέλαος.
  27. Παραχώρηση ενός χλοοκοπτικού μηχανήματος στο Δήμο Κομοτηνής. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης  Παύλος.
  28. Λειτουργία των λατομείων Κουφοβούνου  Π.Ε. Έβρου. Εισηγητής: Ο Δ/ντης Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Έβρου, κ. Μανανάς Δημήτριος.
  29. Εισήγηση για την έγκριση υποβολής αίτησης για ένταξη του έργου: «Ασφαλτόστρωση οδού Ιάμβολη – Πάτερμα» στο ΕΣΠΑ 2007-2013. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Ροδόπης, κ. Δαμιανίδης  Παύλος.
  30. Καθορισμός Περιόδου Συγκομιδής των Αγροτικών Προϊόντων στην Περιφέρεια Α.Μ.Θ. Εισηγήτρια: Η Προϊστάμενη Αγροτικής Οικονομίας, κ. Χατζοπούλου Αικατερίνη.
  31. Τροποποίηση του Προγράμματος Συνεχιζόμενων Έργων Δ.Ε. 2011 ΠΑΜΘ στο τμήμα που αφορά στην Π.Ε. ΄Εβρου και ειδικότερα στα έργα που χρηματοδοτούνται από ΚΑΠ Επενδύσεων. Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Έβρου, κα Νικολάου Γεωργία.
  32. Προγραμματική Σύμβαση για την από κοινού εκτέλεση εργασιών σε περιοχές του Δήμου Παρανεστίου με την συμμετοχή μηχανημάτων και χειριστών της Π.Ε. Δράμας. Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Δράμας, κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button