Δημοτικές Εκλογές

Στράτος Κοντός: πρόσκληση των υποψήφιων δημάρχων σε debate!

Η παράταξη “Η Ξάνθη Αλλιώς” και ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Κοντός αναγνωρίζουμε την κρίσιμη σημασία της διαφάνειας, της ενημέρωσης των πολιτών και του δημόσιου διαλόγου. Θεωρούμε ότι αυτές οι αρχές αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της Δημοκρατίας και το πιο ισχυρό εργαλείο προετοιμασίας για τις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Βασιζόμενοι σε αυτές τις αρχές, προσκαλούμε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ξάνθης, να συμμετέχουμε από κοινού σε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή με οργανωμένη συζήτηση (debate), ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους Ξάνθης, η οποία θα αναμεταδίδεται ζωντανά.

Άξονα της συζητήσεως των επικεφαλής, θα αποτελέσουν ερωτήσεις συμπολιτών μας που αγωνιούν για το μέλλον της πόλης και οι οποίες θα κατατεθούν σε ειδική πλατφόρμα που θα συσταθεί για αυτό το σκοπό, ενώ οι λοιποί όροι της συζήτησης θα καθοριστούν από ομάδα αντιπροσώπων των συνδυασμών.

Στόχος μας είναι να ακουστεί η φωνή των συνδημοτών μας, να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να παρουσιάσουμε σαφείς προτάσεις για την αντιμετώπισή τους. Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από την πολυφωνία μπορεί να προκύψει ένας γόνιμος διάλογος για το μέλλον του τόπου, αφού όλοι είμαστε συμμέτοχοι σε αυτό.

Να δεσμευτούμε όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι απέναντι στους δημότες και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους με συγκεκριμένες προτάσεις και όχι με αβάσιμες υποσχέσεις.

Θέλουμε ο κόσμος να έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει και να συγκρίνει τα προγράμματα κάθε παράταξης, έτσι ώστε να ψηφίσει στις εκλογές γνωρίζοντας ακριβώς τι πρεσβεύει κάθε υποψήφιος. Η κοινωνία της πόλης μας, δικαιούται να λάβει τεκμηριωμένες απαντήσεις και επιχειρήματα και όχι γενικολογίες και φιλολογικές συζητήσεις.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι οφείλουμε να αναλάβουμε, την ευθύνη του λόγου και των πράξεων μας απέναντι στους πολίτες της Ξάνθης, προσφέροντας σαφή και υπεύθυνη ενημέρωση για το πρόγραμμα μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button