“Μαγικός Αυλός”

Σπύρος Μαζαράκης:

   “Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και τις καινοτόμες ιδέες που είχαν πάνω στην φύλαξη των νηπίων και την προσχολική αγωγή.

Σπύρος Μαζαράκης:

   “Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και τις καινοτόμες ιδέες που είχαν πάνω στην φύλαξη των νηπίων και την προσχολική αγωγή.

  Άριστη νηπιαγωγός η κα Ελένη Μαρίνη, η Ελένη μας, όχι μόνο λόγω των λαμπρών σχετικών σπουδών της στη Γερμανία αλλά γιατί πάνω από όλα κουβαλάει την παιδαγωγό στην ψυχή της”.

  

 

  Ο πρότυπος Παιδικός Σταθμός “Μαγικός Αυλός” πραγματοποίησε την Τετάρτη το απόγευμα τα εγκαίνια παρουσία γονιών και πολλών παιδιών στις εγκαταστάσεις του .

  Οι οικοδεσπότες Γιώργος Μπόσκου και Βάσω Κοντοθόδωρου υποδέχτηκαν τους καλεσμένους με εγκαρδιότητα και ιδιαίτερη χαρά.

  Ο πρότυπος παιδικός σταθμός “Μαγικός  Αυλός” παρέχει άριστη φιλοξενία και φροντίδα σε όλα τα παιδιά μέσα σε έναν πλήρες ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο χώρο.

  Όπως ανέφερε ο επιχειρηματικός σύμβουλος Αντώνης Κοσμίδης, ο χώρος έχει μελετηθεί και ανακαινισθεί με σκοπό την καλύτερη και ασφαλέστερη φιλοξενία των παιδιών.

  Τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Σγουρίδης, ο οποίος μετά την δοξολογία πήρε τον λόγο και μεταξύ άλλων είπε: “Θέλει μεράκι, όπως αυτό των υπευθύνων του Παιδικού Σταθμού “Μαγικός αυλός”, για να πάει μπροστά η κοινωνία”

  Παρόντας και ο πρόεδρος των βρεφονηπιακών σταθμών του δήμου Ξάνθης Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος συνεχάρη τους πρωταγωνιστές αυτού του εγχειρήματος.

 

Τέλος  ο επίσημος καλεσμένος του “Μαγικού Αυλού” δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Σπύρος Μαζαράκης και στενός φίλος των επιχειρηματιών όταν πήρε τον λόγο αφού χαιρέτησε όλους τους παρευρισκομένους είπε ότι χάρηκε ιδιαίτερα όταν ο Αντώνης Κοσμίδης τον κάλεσε να πει δυο λόγια σε αυτή την εκδήλωση.

Ανέφερε ότι γνώρισε τους φίλους του και επαγγελματίες πριν από 28 χρόνια και εκείνο που τους χαρακτήριζε και τους χαρακτηρίζει είναι το μεράκι τους. “Εντυπωσιάστηκα πραγματικά από τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα, τη συνέπεια και τις καινοτόμες ιδέες που είχαν πάνω στη φύλαξη των νηπίων και την προσχολική αγωγή. Άριστη νηπιαγωγός η κα Ελένη Μαρίνη,  η Ελένη μας, όχι μόνο λόγω των λαμπρών σχετικών σπουδών της στην Γερμανία αλλά γιατί πάνω από όλα κουβαλάει την παιδαγωγό στην ψυχή της.

  Η εικόνα που σχημάτισα για τον Αντώνη ήταν αυτή του ακούραστου, επίμονου, διορατικού επιχειρηματία, αφού συγχρόνως με τον παιδικό σταθμό δραστηριοποιούνταν και στον χώρο επεξεργασίας πλαστικών”

  Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο σύμβουλος και διευθυντής του ΟΑΕΔ Σπύρος Μαζαράκης ανέφερε: “Αργότερα, αισθάνθηκα ιδιαίτερα τυχερός που εμπιστεύθηκα την προσχολική διαπαιδαγώγηση της κόρης μου στον παιδικό σταθμό “Μικροί Καλλιτέχνες” της Ελένης και του Αντώνη. Τότε κατάλαβα τι πραγματικά σημαίνει συνέπεια και φαντασία στην παιδική αγωγή. Η κόρη μου απέκτησε σωστές βάσεις παιδείας και κοινωνικής αγωγής που την βοήθησαν αργότερα στο δημοτικό και στην εν γένει συμπεριφορά της στο σχολείο”.

  Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο των επιχειρηματιών και του προσωπικού.

Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα που παρασκευάστηκαν όλα χειροποίητα με πρώτη την κ. Βενετία Καραμεσίνη και την στήριξη από τις κυρίες Μαρίνα και Ειρήνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εδέσματα ήταν όλα χειροποίητα και “αιχμαλώτισαν” στην κυριολεξία τη γεύση των προσκεκλημένων, δείγμα ότι στο θέμα διατροφή των φιλοξενουμένων παιδιών η διεύθυνση του παιδικού σταθμού “Μαγικός Αυλός” δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα αφού όλα μαγειρεύονται από το ειδικευμένο προσωπικό.

  Το κόκκινο και λευκό κρασί από το κτήμα Σγουρίδη συνόδεψε τη γευστικότατη δεξίωση.

Στο τέλος, αφού οι προσκεκλημένοι αποχώρησαν ο Γιώργος Μπόσκου διασκέδασε συντροφιά με την κιθάρα του το προσωπικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button