Κοκορομαχία ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ σε τοπικό επίπεδο

  Αίσθηση προκαλεί η κοκορομαχία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ , σε τοπικό επίπεδο. Συγκεκριμένα στις εφημερίδες εκδηλώθηκε ένας αγώνας εντυπώσεων, μεταξύ του κ.κ  Ξυνίδη και Κοντού, που στρέφουν ο ένας στον άλλο τα πυρά, προκείμενου να κερδίσουν της εντυπώσεις του κοινού αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας προς τον Δικομματισμό, που επιμένει να σέρνεται κάτω από το 40%.

  Αίσθηση προκαλεί η κοκορομαχία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ , σε τοπικό επίπεδο. Συγκεκριμένα στις εφημερίδες εκδηλώθηκε ένας αγώνας εντυπώσεων, μεταξύ του κ.κ  Ξυνίδη και Κοντού, που στρέφουν ο ένας στον άλλο τα πυρά, προκείμενου να κερδίσουν της εντυπώσεις του κοινού αλλά και τα φώτα της δημοσιότητας προς τον Δικομματισμό, που επιμένει να σέρνεται κάτω από το 40%. Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση και επιμένουν σε παλιές μεθόδους προκειμένου να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

   Η Ν.Δ έφερε την κ. Ρ. Κράτσα, αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, προκειμένου να προσεγγίσουν τους καπνοπαραγωγούς πολιτικά (κυρίως τους Μουσουλμάνους που είναι η συντριπτική πλειοψηφία των καπνοπαραγωγών) και στην συνέχεια άρχισε η επίθεση προς το ΠΑΣΟΚ  και στον κ. Ξυνίδη, ότι απέχει από τα προβλήματα του τόπου. Λες και αυτοί ήταν καλύτεροι.

   Εμείς έχουμε να συμβουλέψουμε τον Κ. Κοντό ότι, η σειρά σας για επίδειξη ανικανότητας κ. Κοντέ πέρασε, αφήστε και τον κ Ξυνίδη να κάνει το ίδιο!! Τώρα ενδιαφέρεστε για τα καπνά; Τι κάνατε όσο είσαστε υπουργός αγροτικής ανάπτυξης. Εξάλλου πρέπει να πείτε στον Κόσμο, ότι η Ε.Ε δεν θέλει η Ελλάδα να έχει παραγωγή και εσείς τα πολιτικά κόμματα που κυβερνήσατε, το δεχτήκατε. Γι αυτό επί των ημερών ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ σταμάτησε η παραγωγή και τα εργοστάσια έφυγαν για τα Βαλκάνια, με επιδότηση κρατική. Αν είναι ψέματα, θέλουμε διάψευση.

   Αν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και οι δύο, καλύτερα να πάτε στο ρολόι της πόλης όπου μαζεύονται κάθε βράδυ οι αγανακτισμένοι της Ξάνθης κυρίως νέοι που προβληματίζονται για το μέλλον. Εκεί είναι το πρόβλημα που εσείς δημιουργήσατε, που οι απλοί πολίτες, επιτέλους πήραν την πρωτοβουλία να διαμαρτυρηθούν με ειρηνικό τρόπο. Αυτούς πρέπει να ημερέψετε. Τους νέους που δεν έχουν μέλλον στην πατρίδα τους και φεύγουν στο εξωτερικό. Εκεί να προσέξτε προτού διεισδύσουν ανάμεσα τους,  ρισμένοι επιτήδειοι που ονειρεύονται επαναστάσεις και μάχες με το επίσημο κράτος και γίνει η χώρα Αργεντινή. Όχι να αλώνετε τον χρόνο σας σε κούφιες κοκορομαχίες, που εξυπηρετούν μόνο μικροπολιτικά συμφέροντα.

Ο Πρόεδρος της Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ  Ξάνθης

Χαραλαμπίδης Ιωσήφ

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button