“ΕΒΖ, ΣΕΚΑΠ , και ΕΛΒΙΖ: Ανησυχούμε έντονα για το μέλλον”

“Με βαθύτατη ανησυχία παρακολουθούμε τις νέες αποφάσεις, μνημονιακού χαρακτήρα, των ΓΣ της ΑΤΕ, για τις επιχειρήσεις της ΕΒΖ, της ΣΕΚΑΠ και της ΕΛΒΙΖ. Ανησυχούμε για τις θέσεις εμπλεκομένων που δεν έχουν ορθολογισμό ,που δυστυχώς δημιουργούν συνθήκες απαξίωσης και καθιστούν ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον των επιχειρήσεων .

“Με βαθύτατη ανησυχία παρακολουθούμε τις νέες αποφάσεις, μνημονιακού χαρακτήρα, των ΓΣ της ΑΤΕ, για τις επιχειρήσεις της ΕΒΖ, της ΣΕΚΑΠ και της ΕΛΒΙΖ. Ανησυχούμε για τις θέσεις εμπλεκομένων που δεν έχουν ορθολογισμό ,που δυστυχώς δημιουργούν συνθήκες απαξίωσης και καθιστούν ακόμη πιο αβέβαιο το μέλλον των επιχειρήσεων . Η αγωνία μας ,όπως και της κοινωνίας και των εργαζομένων, για το μέλλον του Ζαχαρουργείου της Ορεστιάδας αλλά και το μέλλον αυτού της Ξάνθης, της ΕΛΒΙΖ και της ΣΕΚΑΠ πηγάζει από το ομιχλώδες των επιλογών που σε συνδυασμό με τον χρόνο επιδεινώνουν ολοένα και περισσότερο την κατάστασή τους. Οι υπεύθυνοι για την πορεία τους έχουν πολλαπλές ευθύνες , ακόμη και για την συνεχιζόμενη απαξίωσή τους. Οι επιχειρήσεις πρέπει να διατηρηθούν ισχυρές και ανταγωνιστικές, για να συνεισφέρουν στην οικονομία της περιοχής και στην απασχόληση.


Εκ μέρους του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης “Περιφερειακή Αναγέννηση” ο Γιώργος Παυλίδης τονίζει:


“Ανησυχούμε έντονα.. Όσοι έχουν τις ευθύνες ας ενεργήσουν έγκαιρα. Αντί για λύσεις παρακολουθούμε επικοινωνιακούς ανταγωνισμούς, προσωπικές πολιτικές και μη υπεύθυνες στάσεις. Όλα έχουν ονοματεπώνυμο. Όχι μόνον δεν κινείται τίποτε αλλά χάνουμε και αυτά που έχουμε. Καθαρά πηγαίνουμε πίσω. Η τοπική “κυβέρνηση”, η περιφέρεια είναι εδώ; Που βρίσκεται; Τι έγινε η περιβόητη κάθοδος στην Αθήνα για λύσεις;;; Τι κάνει για τον τόπο, εκτός από το να μοιρολογεί στα πλήγματα;”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button