Γιορτή λήξης των Κατηχητικών

Το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων της Ξάνθης στο χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet, στα Πηγάδια Ξάνθης. Όπως αναφέρει η Μητρόπολη, η εορτή επισφράγισε το κατηχητικό έργο που επιτελείται στις ενορίες της πόλης “και έφερε την δροσιά των παιδιών που πρόθυμα συμμετέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους”.

Το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου  πραγματοποιήθηκε η εορτή λήξης των κατηχητικών σχολείων της Ξάνθης στο χώρο του ξενοδοχείου Le Chalet, στα Πηγάδια Ξάνθης.


Όπως αναφέρει η Μητρόπολη, η εορτή επισφράγισε το κατηχητικό έργο που επιτελείται στις ενορίες της πόλης “και έφερε την δροσιά των παιδιών που πρόθυμα συμμετέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του έτους”. 


Στις εκδηλώσεις παρέστη ο Μητροπολίτης Παντελεήμων, ο οποίος τέλεσε ιερά Αρτοκλασία και διένειμε στα παιδιά αναμνηστικά ενθύμια.Επ’ ευκαιρία των εκδηλώσεων τα παιδιά παρουσίασαν εργασίες τους που δημιούργησαν κατά την διάρκεια του Κατηχητικού Έτους, ενώ είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να αθληθούν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της ομάδος,  που  παραχωρήθηκαν για τον σκοπό αυτό.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button