Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν…

Κόπηκε τελικά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η κα Σουλεϊμάν Σαμπιχά.

 

Αν και την προηγούμενη Κυριακή των Βαϊων με μεγάλη πλειοψηφία η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (με 150 ψήφους υπέρ, 4 κατά, και 7 λευκά) είχε εγκρίνει την υποψηφιότητά της.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Σουλεϊμάν πίσω από το… κόψιμό της βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεϊν που απείλησε με παραίτηση αν παραμείνει στο ευρωψηφοδέλτιο η ίδια.

 

Κόπηκε τελικά από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ η κα Σουλεϊμάν Σαμπιχά.

 

Αν και την προηγούμενη Κυριακή των Βαϊων με μεγάλη πλειοψηφία η κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ (με 150 ψήφους υπέρ, 4 κατά, και 7 λευκά) είχε εγκρίνει την υποψηφιότητά της.

 

Σύμφωνα με δηλώσεις της κας Σουλεϊμάν πίσω από το… κόψιμό της βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζεϊμπέκ Χουσεϊν που απείλησε με παραίτηση αν παραμείνει στο ευρωψηφοδέλτιο η ίδια.

 

Η 38χρονη ρομά από το Δροσερό Ξάνθης που φέτος τελειώνει το λύκειο, είναι μια καταξιωμένη προσωπικότητα στο χώρο της και παλεύει για περισσότερα σχολεία, περισσότερη μάθηση, καλύτερη υγεία και δηλώνει μουσουλμάνα στο θρήσκευμα, Ελληνίδα Ρομά, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό.

 

Για τις ενέργειές της, τη στάση της και τις απόψεις της βρίσκεται στο στόχαστρο του προξενείου στην Κομοτηνή που μαζί και με άλλους τοπικούς παράγοντες… πέτυχαν την αποπομπή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, που στην επαρχία ιδίως είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν υπάρχουν αξιόλογα στελέχη με αποδοχή από τις τοπικές κοινωνίες για να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια…

 

Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουν…

 

 

Για λόγους καθαρά εργασιακούς ο Λάκης Λαζόπουλος δε θα είναι τελικά υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Κατά την τελευταία του εκπομπή έκανε αναφορές για το “Ποτάμι”, αναφέροντας ότι, τα ποτάμια από κάπου πηγάζουν και κάπου εκβάλουν. Το “Ποτάμι” του δημοσιογράφου και του αρχηγού με το σακίδιο Σταύρου Θεοδωράκη πηγάζει από το ΠΑΣΟΚ και εκβάλει στη Νέα Δημοκρατία.

 

Κοινωνικά δίκτυα του έδωσαν υψηλά ποσοστά για να καλείται να συζητιέται και να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

 

Τελικά, σ’ αυτές τις ευρωεκλογές θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…

 

 

Ολοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες κατάληψης των πεζοδρομίων από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, από τραπεζοκαθίσματα και τελάρα με φρούτα και λαχανικά.

 

Ο δήμαρχος Ξάνθης και οι άλλοι αρμόδιοι – υπεύθυνοι, κοινώς ανευθυνουπεύθυνοι περί άλλων τυρβάζουν και μάλιστα καμαρώνουν (!!!) παρευρισκόμενοι σε διάφορες τελετές και εκδηλώσεις.

 

Αν και βρίσκονται στην εξουσία πολλές τετραετίες η δημοτική αρχή που πρόσκειται στη Ν.Δ., εν τούτοις εμείς δεν έχουμε μια πόλη καθαρή, μια πόλη άμεσα προσβάσιμη από άτομα με κινητικά προβλήματα, δεν έχουμε μια πόλη με δρόμους χωρίς προβλήματα στις ασφαλτοστρώσεις (όποιος δρόμος μετά από βροχή παθαίνει καθίζηση, είτε μικρή, είτε μεγάλη, είτε η άσφαλτος ξηλώνεται, απλά μπαλώνεται για το θεαθήναι μέχρι την επόμενη βροχόπτωση).

 

Ας προσέξουμε λοιπόν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και ας εμπιστευτούμε πρόσωπα που μπορούν ν’ αλλάξουν την πόλη μας προς το καλύτερο για όλους τους πολίτες και για να μην πούμε… στερνή μου γνώση να σ’είχα πρώτα.

 

FΠερπατώ… περπατώ… όταν ο σκύλος δεν είναι εδώ.

 

Γέμισαν οι δρόμοι της πόλης από άνδρες, γυναίκες και παιδιά που συνοδεύουν… βγάζουν βόλτα τους σκύλους τους, μικρούς, μεγάλους και κάθε ράτσας και μερικοί απολαμβάνουν τον καφέ ή το αναψυκτικό τους παρέα με το σκύλο τους.

 

Αρκετοί από τους ιδιοκτήτες σκύλων τους βγάζουν έξω για να… κάνουν τις ατομικές τους ανάγκες μέσα στα πάρκα και στο πράσινο της πόλης, χωρίς οι ίδιοι να μαζεύουν τα περιττώματα όπως συμβαίνει στις πόλεις προηγμένων ευρωπαϊκών κρατών.

 

Οι φιλοζωϊκές οργανώσεις της πόλης μας ας πάρουν όχι μόνο θέση αλλά να δώσουν και λύση…

 

 

Μαύρα τετράχρονα γενέθλια για την είσοδο της χώρα μας στο μηχανισμό στήριξης. Η ανακοίνωση από τον τότε πρωθυπουργό Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου (ΓΑΠ) έγινε από το ακριτικό νησί της χώρας μας, το Καστελόριζο.

 

Ένα νησί σύμβολο, ένα νησί που αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο και πρόβλημα για την Τουρκία, καθόσον η υφαλοκρηπίδα του νησιού κλείνει τη διέξοδο της γείτονος χώρας προς τη νοτιοανατολική Μεσόγειο και ιδίως ανάμεσα στην Κρήτη και την Κύπρο, εκεί που υπάρχουν μεγάλες ενεργειακές λεκάνες.

 

Τα τέσσερα χρόνια έχουμε βιώσει την απόλυτη φωτοχοποίηση του ελληνικού λαού, έχουμε ζήσει  το κλείσιμο χιλιάδων μικρομεσαίων και αρκετών μεγάλων επιχειρήσεων, έχουμε βιώσει τη μείωση μισθών, συντάξεων και του μεροκάματου και έχουμε ζήση την εκτόξευση της ανεργίας στο 28%.

 

Και όμως κανείς δεν έχει πληρώσει γι’ αυτό το έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού.

 

 

Ο κ. Σαμαράς, τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προεκλογικά είχε δηλώσει ότι αν εκλεγεί η Ν.Δ. θα κάνει μόνο μία εξεταστική επιτροπή που θα έχει σχέση με την είσοδο της χώρας μας στο μνημόνιο.

 

Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα αυτή η εξεταστική επιτροπή δεν έχει γίνει και μάλλον η Ν.Δ. την έχει… πετάξει στις καλένδες και στο χροντοντούλαπο της ιστορίας, λόγω της γνωστής… συνεργασίας… συγκυβέρνησης… στήριξης από το ΠΑΣΟΚ!!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button