Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΚΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ”

Στις 3 Μαϊου του 2011 και ημέρα Τρίτη έγινε η παρουσίαση-συζήτηση του Γ.Π.Σ. Ξάνθης του τέως Καποδιστριακού Δήμου και ιδιαίτερα των Τοπικών Διαμερισμάτων Κιμμερίων-Ευμοίρου. Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε παράπονα και καταγγελίες από την αντιπολίτευση για λόγους πιστεύουμε εντυπώσεων και όχι θέματα ουσίας και αυτό διότι:

  Στις 3 Μαϊου του 2011 και ημέρα Τρίτη έγινε η παρουσίαση-συζήτηση του Γ.Π.Σ. Ξάνθης του τέως Καποδιστριακού Δήμου και ιδιαίτερα των Τοπικών Διαμερισμάτων Κιμμερίων-Ευμοίρου.


  Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε παράπονα και καταγγελίες από την αντιπολίτευση για λόγους πιστεύουμε εντυπώσεων και όχι θέματα ουσίας και αυτό διότι:


  1. Στην παρούσα Α’ φάση του Γ.Π.Σ. του Δήμου Ξάνθης η κατάρτιση του πίνακα αποδεκτών ήταν καθαρά υπηρεσιακό ζήτημα, με αποδέκτες υπηρεσίες, φορείς και επιτροπές που κρίθηκε απαραίτητο να συμμετέχουν.


  2. Η παρουσίαση-συζήτηση ήταν τεχνοκρατικού χαρακτήρα και γνωστοποιούσε ουσιαστικά στους αρμόδιους προσκεκλημένους, σε ποιες περιοχές και με ποιες σκέψεις προσανατολίζεται η μελετητική ομάδα να προχωρήσει συμβάλλοντας στην μελλοντική ανάπτυξη του Δήμου μας.


  3. Δόθηκε σχετικό ερωτηματολόγιο για τυχόν θέσεις ή και παρατηρήσεις που έχουν να κάνουν υπηρεσιακά ώστε να τις έχει υπ’ όψη η μελετητική ομάδα.


  4. Μια από τις επιτροπές που κλήθηκε ήταν και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, που η αντιπολίτευση συμμετέχει με δικούς της συμβούλους.


  5. Αναρτήθηκε πρόσκληση στο Διαδίκτυο για την κοινοποίηση σε κάθε ενδιαφερόμενο της ανοιχτής αυτής παρουσίασης-συζήτησης.


  6. Το τελικό όργανο και πολιτικός αποδέκτης κάθε φάσης θα είναι η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου μας και σαφώς το Δημοτικό Συμβούλιο που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις.


Μετά τιμής


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ


ΜΟΥΡΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button