Γκολ και αναμνήσεις στο φιλικό με τους Παλαίμαχους

Ένα διαφορετικό φιλικό διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο των Πηγαδίων. Η SKODA ΞΑΝΘΗ και οι Παλαίμαχοι της ξανθιώτικης ομάδας πρόσφεραν γκολ, θέαμα κι αρκετές συγκινήσεις σε μία αναμέτρηση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 6-5 (1-0 Καζάκης, 1-1, 1-2 Δημητριάδης, 2-2 Φλίσκας, 2-3 Κριεζής, 3-3 Κιντάνα, 4-3 Καζάκης, 5-3 Σουάνης, 6-3 Ζεάν Καριόκα, 6-4 Κατσαρός, 6-5 Κριεζής).

    Ένα διαφορετικό φιλικό διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο των Πηγαδίων. Η SKODA ΞΑΝΘΗ και οι Παλαίμαχοι της ξανθιώτικης ομάδας πρόσφεραν γκολ, θέαμα κι αρκετές συγκινήσεις σε μία αναμέτρηση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια.


  Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε με σκορ 6-5 (1-0 Καζάκης, 1-1, 1-2 Δημητριάδης, 2-2 Φλίσκας, 2-3 Κριεζής, 3-3 Κιντάνα, 4-3 Καζάκης, 5-3 Σουάνης, 6-3 Ζεάν Καριόκα, 6-4 Κατσαρός, 6-5 Κριεζής).


  Η SKODA ΞΑΝΘΗ αγωνίστηκε με τους: Βρονταράς, Μπέρτος, Σάντος, Βάλλας, Σταθάκης, Κομεσίδης, Φλίσκας, Κιντάνα, Μαρσελίνιο, Πόι, Καζάκης ενώ στην επανάληψη έπαιξαν και οι Λοντίγκιν, Σουάνης, Κατόγκο, Ζεάν Καριόκα, Μπούγκα.


   Με την ομάδα των Παλαιμάχων συμμετείχαν οι: Αχμέτογλου, Γιοβανούδης, Γκοντόλιας, Δημητριάδης, Καρακασίδης, Καρασερίδης, Κατσαρός, Κριεζής, Κουρτίδης, Κουρής, Λαζαρίδης, Μπαζάνης, Μαλαδένης, Μπανιώτης, Μουστάκης, Μπέρτος, Ξανθόπουλος, Πανίδης, Τουργαΐδης, Τραχανέλης, Χατζημεστής, Χατζημωυσιάδης.



 


Φιλικό με τον Άρη στη μνήμη του Αντεφέμι



  Στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα φιλοξενηθούν την Παρασκευή 13 Μαϊου (και ώρα 18:00) οι παίκτες της Ξάνθης, προκειμένου να διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση με τον Άρη, στη μνήμη του αδικοχαμένου Ολουμπάγιο Αντεφέμι.


  Μετά από τη συνεννόηση των δύο ΠΑΕ, τα έσοδα του αγώνα (γενική είσοδος 10 ευρώ) θα διατεθούν στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Ξάνθης.


  Την ίδια στιγμή με μία απογευματινή προπόνηση επέστρεψαν στα Πηγάδια οι παίκτες της ομάδας. Όλοι στο στρατόπεδο των Θρακιωτών στρέφουν την προσοχή τους στους παίκτες που έχουν ήδη  συζητήσει για την ανανέωσή τους, με τον Μίκαελ Γκσπούρνινγκ να δίνει αυτή την εβδομάδα την τελική του απάντηση.


οι Κιντάνα, Τζάγκι και Γκλέισον δύσκολα θα παραμείνουν στην ομάδα. Την ίδια στιγμή πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την υπόθεση εξαφάνισης του Τζορτζ Μπόατενγκ, με τον Ολλανδό να παραμένει άφαντος από τις προπονήσεις. Το τέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο, ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το τυπικό μέρος του διαζυγίου τους (υπενθυμίζουμε πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Ξάνθη μέχρι και το 2012).


  Από τη μεριά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε το δικό του… σαφάρι για παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν την  ομάδα, ταξιδεύοντας το Σάββατο για Ισπανία και Πορτογαλία. Ο τεχνικός της Ξάνθης θα μείνει για τις επόμενες ημέρες στο εξωτερικό, ωστόσο θα έχει πλήρη ενημέρωση για τα φιλικά που θα δοθούν με Καβάλα (11/05) και Πανθρακικό (18/05).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button