Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Αντεφέμι

Τραγωδία στην άσφαλτο λίγες ώρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Νιγηριανός παίκτης της Ξάνθης Ολουμπάγιου Αντεφέμι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ ετοιμαζόταν να πάει στην πατρίδα του για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του. Θλίψη επικρατεί στο ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο μετά την είδηση-σοκ του θανάτου σε τροχαίο του Αντεφέμι.

  Τραγωδία στην άσφαλτο λίγες ώρες μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Νιγηριανός παίκτης της Ξάνθης Ολουμπάγιου Αντεφέμι άφησε την τελευταία του πνοή ενώ ετοιμαζόταν να πάει στην πατρίδα του για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του.



Θλίψη επικρατεί στο ελληνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο μετά την είδηση-σοκ του θανάτου σε τροχαίο του Αντεφέμι. Ο 26χρονος Νιγηριανός είχε πάρει άδεια από τη διοίκηση της Ξάνθης για να μεταβεί στην πατρίδα του και να παντρευτεί.


Δυστυχώς δεν πρόλαβε αφού ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.


Το μοιραίο έγινε έξω από την Καβάλα όταν ο άτυχος Νιγηριανός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κοπεί το… νήμα της ζωής του.


Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι είχε μεταγραφεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η γαλλική Μπουλόν.


 Γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1985 στο Λάγος της Νιγηρίας και ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από την Μπέντελ Ινσουράνς ενώ την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Ντέλτα Γιουνάιτεντ.


Το 2003 πήρε μεταγραφή στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στην οποία αγωνίστηκε την περίοδο 2004-2005 ενώ την επόμενη περίοδο φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Τελ Αβίβ.


Το 2006 αγωνίστηκε στην Χάποελ Ραμάτ Γκαν ενώ ένα χρόνο αργότερα φόρεσε την φανέλα της Χάποελ Μπνέι Λοντ.


 Ακολούθησε η Ραπίντ Βουκουρεστίου, η Ρέιντορφ και η Μπουλόν πριν έρθει στην Ελλάδα και την Ξάνθη με την οποία είχε 24 συμμετοχές και 2 γκολ την φετινή σεζόν.


Ήταν μέλος της Εθνικής Νιγηρίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2008 στο Πεκίνο η οποία είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο ενώ στην ομάδα ανδρών είχε 3 συμμετοχές.


H Σούπερ Λίγκα εξέδωσε συλληπητήρια ανακοίνωση:


“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί.”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button