Ικανοποίηση για το φιλικό

Αποστολή εξετελέσθη και παραπάνω για τη Skoda Ξάνθη. Οι Θρακιώτες στο πρώτο φιλικό τους επί ολλανδικού εδάφους επιβλήθηκαν με 3-2 της Ουτρέχτης, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος για δύο πράγματα. Την εκτελεστική ικανότητα του Βίκτορ Αγκάλι, αλλά και το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος η ομάδα είχε δυνάμεις, πράγμα δύσκολο για τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται.

Αποστολή εξετελέσθη και παραπάνω για τη Skoda Ξάνθη.


 Οι Θρακιώτες στο πρώτο φιλικό τους επί ολλανδικού εδάφους επιβλήθηκαν με 3-2 της Ουτρέχτης, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος για δύο πράγματα. Την εκτελεστική ικανότητα του Βίκτορ Αγκάλι, αλλά και το γεγονός ότι στο δεύτερο μέρος η ομάδα είχε δυνάμεις, πράγμα δύσκολο για τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται. 


Στα μεταγραφικά, τώρα οι ιθύνοντες της ομάδας προσανατολίζονται στην απόκτηση ενός αμυντικού μέσου προκειμένου να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό… παζλ της νέας χρονιάς. Κάποιο συγκεκριμένο όνομα δεν έχει διαρρεύσει, αν και το πιθανότερο είναι να πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στην κεντροδυτική Ευρώπη, μια αγορά δηλαδή που “ψωνίζει” συχνά η Ξάνθη. 



Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ στην Ολλανδία όπου διανύει την 4η μέρα παραμονής της στην χώρα της τουλίπας. Η μέρα ανάμεσα στα δύο φιλικά παιχνίδι με Ουτρέχτη και Τσβόλε δεν περιλάμβανε όπως συνήθως δύο προπονήσεις κάτι που παρουσιαζόταν τις υπόλοιπες μέρες.  


Το πρωί οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν προπόνηση και έτσι οι περισσότεροι τον εκμεταλλεύτηκαν και επισκέφθηκαν το γειτονικό χωριό για να δούνε διαφορετικές παραστάσεις από ότι βλέπουν συνήθως. Οι ώρες ξεκούρασης βοήθησαν τους περισσότερους να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το πρόγραμμα προπονήσεων. 


Έτσι το απόγευμα το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη βρέθηκε στο πάνω γήπεδο του αθλητικού κέντρου σε μια προπόνηση μεγάλης διάρκειας και ποικίλων ασκήσεων.


Οι μόνες απουσίες ήταν αυτές του Ζουέλα, Μασιέλ και Αγκάλι που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα με αποτέλεσμα να απουσιάσουν για μερικές μέρες από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους. Οι 3 τους πραγματοποιούν θεραπεία υπό τις οδηγίες του Τσέχου φυσιοθεραπευτή της ομάδας Κάρελ Μάλις. Για το αν θα είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας αυτή είναι μια ερώτηση που θα βρει την απάντηση σήμερα. 



Ο Πολωνός μέσος που αποκτήθηκε τον Δεκέμβριο από την Πορτογαλική Μποαβίστα μίλησε στο skodaxanthifc.gr για την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας:


“Η ομάδα δουλεύει αυτό το διάστημα αρκετά σκληρά και προσπαθούμε μέσα από τα παιχνίδια να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο σύνολο.


Υπάρχουν παιδιά τα οποία ήρθαν τώρα στην ομάδα και πρέπει όλοι μαζί να βρούμε την κατάλληλη χημεία για να πάμε την SKODA ΞΑΝΘΗ αρκετά ψηλά.


 Έχουμε και άλλα παιχνίδια στην Ολλανδία και νομίζω πως θα υπάρξει βελτίωση τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο”



Ανακοινώσεις


και αναχώρηση για Πανθρακικό


Τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά του ανακοίνωσε ο Πανθρακικός, επισημοποιώντας την ενίσχυση του έμψυχου υλικού του.


Ο λόγος για τον 31χρονο Γάλλο αριστερό οπισθοφύλακα Λουντοβίκ Κλεμάν, τον 29χρονο Ιταλό δεξιό οπισθοφύλακα Εμανουέλ Τρο?ζι και τον 27χρονο Χιλιανό αριστερό μέσο Ενρίκε Σέζαρ, οι οποίοι ανακοινώθηκαν από την ομάδα της Κομοτηνής. 


Από εκεί και πέρα, η αποστολή του Εμίλιο Φερέρα αναχώρησε για το Γκενκ του Βελγίου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 12 Αυγούστου και θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια. 


Η αποστολή απαρτίζεται από τους Γήττα, Μπαχαρίδη, Βρονταρά, Χαραλάμπους, Ζαπρόπουλο, Δανίδη, Κατερίνη, Κανωτίδη, Αργυρίου, Αγγελόπουλο, Κωνσταντινίδη, Πέντσα, Στόικο, Μπισκόντι, Ολίσε, Ρούνιε, Πόνσε, Ριέρα, Ρόκα, Γιλμάζ, Ντιαλό, Λόπεζ, Πρεκόνε, Ρομπίνιο, Κλεμάν, Τροϊζι, Σέζαρ, καθώς και από τους υπό δοκιμή Μενούνογκ και Γκερβογκιάν. 


Φιλικός απολογισμός 


Με μία νίκη και μία ήττα ολοκληρώθηκε το φιλικό τουρνουά των Πηγαδιών για τον Πανθρακικό. Ο σύλλογος της Κομοτηνής έχασαν στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά από την ΑΕ Λεμεσού με 2-0, ενώ νίκησαν 2-1 την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.


 “Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Συνεχίζουμε τη δουλειά, με στόχο να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”, τόνισε ο τεχνικός του συλλόγου. 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button