Το τρίτο μάτι

*Να ευχαριστήσουμε και το Σταύρο Καρυπίδη (Xanthi news) και τη Γιώτα Χατζηθεοδώρου (Μαχητής) για τα σχόλια τους για τα γενέθλια του “ΑΓΩΝΑ”.

*Να ευχαριστήσουμε και το Σταύρο Καρυπίδη (Xanthi news) και τη Γιώτα Χατζηθεοδώρου (Μαχητής) για τα σχόλια τους για τα γενέθλια του “ΑΓΩΝΑ”.


 



*Ευχαριστούμε επώνυμους και ανώνυμους για τις ευχές τους για τα 25 χρόνια έκδοσης της εφημερίδας μας.


 



*Τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου θα διεξαχθεί στην Ξάνθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των δικηγορικών συλλόγων.


“Ενας πολύ ενδιαφέρον θεσμός όπου 200 – 300 άνθρωποι θα επισκεφθούν την Ξάνθη,  θα δουν τα αξιοθέατα, θα έρθουν σε επαφή με τους κατοίκους, με την πόλη, το νομό, νομίζω είναι κάτι αξιόλογο.


Αναλάβαμε φέτος αυτή τη διοργάνωση, την είχαμε ξανακάνει το 1994 με πολύ μεγάλη επιτυχία.


Η Ξάνθη τώρα και η περιοχή μας γενικά με τα νέα οδικά δίκτυα είναι προσβάσιμη εύκολα και από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη και ευελπιστούμε και η διοργάνωση να έχει επιτυχία και οι φιλοξενούμενοί μας και την περιοχή να γνωρίσουν, αλλά και να περάσουν καλά.


Πρέπει να σας πω ότι στη διοργάνωση αυτή έχουμε τη συμπαράσταση όλων των τοπικών αρχών και φορέων, γιατί πραγματικά αυτή η διοργάνωση δεν αφορά μόνο το δικηγορικό σύλλογο, αφορά ολόκληρη την πόλη και το νομό”, τόνισε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης κ. Κώστας Γούναρης.


 



*Την υλοποίηση προγράμματος επιδότησης της ξενάγησης επισκεπτών της Θεσσαλονίκης σε αξιοθέατα νομών της Βόρειας Ελλάδας, ανακοίνωσε ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης Μαργαρίτης Τζίμας, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου προχθες, με αφορμή το τριήμερο εκδηλώσεων προβολής του νομού Δράμας στη Θεσσαλονίκη, στις 8, 9 και 10 Μαϊου.


Το τριήμερο των εκδηλώσεων που θα φιλοξενηθούν στην πλατεία Αριστοτέλους με θέμα: “Νομός Δράμας: Προορισμός τεσσάρων εποχών” θα εγκαινιάσει ο Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης σήμερα Πέμπτη, στις 7 το απόγευμα.


Προχθες ο κ.Τζίμας ανακοίνωσε ακόμη ότι το Υπουργείο μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει μια συνολική τουριστική προβολή των 16 νομών της Μακεδονίας και Θράκης.


 



*Κηδεύθηκε χθες  στην Αλεξανδρούπολη ο αδικοχαμένος 15χρονος μοτοσικλετιστής που σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, παρασυρόμενος από αυτοκίνητο διακινητών λαθρομεταναστών που καταδίωκαν αστυνομικές δυνάμεις.


Εν τω μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη του οδηγού που προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα, και του συνοδηγού του.


Προχθές, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο αστυνομικός διευθυντής Αλεξανδρούπολης, Ανέστης Αργυριάδης, τόνισε ότι οι άνδρες της συνοριοφυλακής “δεν ενεργούσαν καταδίωξη, αλλά απλή παρακολούθηση”, όπως χαρακτηριστικά είπε.


Ο κ. Αργυριάδης σημείωσε επίσης ότι ο διακινητής που αναζητείται είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές, καθώς έχει συλληφθεί επανειλημμένα κατά το παρελθόν. 


 



*Μπορεί ο Χρήστος Πανόπουλος να μην θέλησε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη να αναφερθεί σε ονόματα παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα του, όμως στον διεθνή χώρο δημοσιεύματα καθημερινά κάνουν λόγο για παίκτες.


Στο Περού μιλούν για ενδιαφέρον για τον Ντόνι Νέιρα.


Ο παίκτης είναι αμυντικός και ανήκει στην Ουνιβερσιτάριο.


Είναι 24 χρονών (12-1-1984) και έχει γεννηθεί στην Λίμα. εχει ύψος 1.78 και έχει αγωνιστεί επίσης στην Σπορτ Μπόις, στην Λανούς της Αργεντινής, στην Κολονέλ Μπολονέζι.


Στην Ουνιβερσιτάριο είναι από το 2005.


Πάντως στο δημοσίευμα γίνεται λόγος ότι ο νυν προπονητής του Πέπε Μπασουάλδο τον έχει προτείνει στον φίλο του, Ντιέγκο Κάνια, που είναι τεχνικός της Τίγκρες.


Ομως οι Περουβιανοί λένε ότι ο παίκτης (που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή με την Ουνιβερσιτάριο), θα αγωνίζεται από τους χρόνου στην Σκόντα Ξάνθη.


 



*Το διοικητικό συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης καλεί τα μέλη και τους φίλους τους να παραστούν στην αρτοκλασία για τη γιορτή της Μητέρας στον Ιερό Ναό του Ακαθίστου Υμνου, την Κυριακή 11 Μαϊου.


Μετά το πέρας της λειτουργίας θα προσφερθεί καφές στο προαύλιο του ναού.


Ευχόμαστε χρόνια πολλές σ’ όλες τις μητέρες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button