ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Και μια και μιλάμε για το δημοτικό συμβούλιο τι έγινε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο κύριε πρόεδρε που ανακοίνωσες ότι θα γίνει στις 30 Μαρτίου; Αν δεν το πήρατε χαμπάρι έχουμε 7 Απριλίου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


  Και μια και μιλάμε για το δημοτικό συμβούλιο τι έγινε εκείνο το δημοτικό συμβούλιο κύριε πρόεδρε που ανακοίνωσες ότι θα γίνει στις 30 Μαρτίου;


  Αν δεν το πήρατε χαμπάρι έχουμε 7 Απριλίου.



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ


   Συνεχίζοντας την αναφορά που κάναμε σχετικά με τη στήριξη του υποφήφιου προέδρου στις εκλογές στο Επιμελητήριο στο Σωτήρη Τσιακίρογλου από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ, επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΥΝ και το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξουν Τσιακίρογλου ακόμη και αν εφαρμοστεί ο Καλλικράτης στις Επιμελητηριακές εκλογές.


   Συγκεκριμένα η πηγή εκ των έσω λέει ότι και περιφερειακό Επιμελητήριο να γίνει, πάλι ο Τσιακίρογλου θα είναι υποψήφιος πρόεδρος.



ΟΧΥΡΑ ΡΟΥΠΕΛ


  Κάθε χρόνο αυτές τις ημέρες αποτείνεται φόρος τιμής στους πεσόντες ήρωες του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου στα Οχυρά Ρούπελ.


  Σε αυτά τα οχυρά έπεσαν υπέρ πατρίδος και 13 Ξανθιώτες.


  Οι συγγενείς αυτών εκφράζουν το παράπονο τους γιατί κανένας θεσμικός φορέας δεν τίμησε με την παρουσία του τους νεκρούς ήρωες στο Ρούπελ


Σχετικά Άρθρα

Back to top button