Την πρώτη τους συνάντηση στην Ξάνθη θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 10 Απριλίου οι γυναίκες του Δικτύου Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο νέο εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί τα τοπικά προϊόντα τους, στο 8ο χλμ Ξάνθης Σταυρούπολης. Από τις 12.00 μ.μ. οι γυναίκες- μέλη των συνεταιρισμών θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών να τους ξεναγήσουν στους χώρους του εκθετηρίου. Θα μοιραστούν μαζί τους τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των εδεσμάτων τους και την τέχνη της γυναικείας δημιουργίας στα μέρη της ΑΜΘ.

  Την πρώτη τους συνάντηση στην Ξάνθη θα πραγματοποιήσουν την Κυριακή 10 Απριλίου οι γυναίκες του Δικτύου Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο νέο εκθεσιακό χώρο που φιλοξενεί τα τοπικά προϊόντα τους, στο 8ο χλμ Ξάνθης Σταυρούπολης. 


  Από τις 12.00 μ.μ. οι γυναίκες- μέλη των συνεταιρισμών θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών να τους ξεναγήσουν στους χώρους του εκθετηρίου. Θα μοιραστούν μαζί τους τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των εδεσμάτων τους και την τέχνη της γυναικείας δημιουργίας στα μέρη της ΑΜΘ.


   Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στο χώρο του εκθετηρίου θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν χειροποίητα προϊόντα της τοπικής γαστρονομίας και να θαυμάσουν και να αποκτήσουν εργόχειρα μοναδικής δεξιοτεχνίας.


   Οι γυναίκες των συνεταιρισμών θα τους περιμένουν να τους προσφέρουν κυριακάτικο καφέ στους πρόποδες της Ορεινής Ξάνθης και να τους ενημερώσουν για τις δράσεις του Δικτύου.