Τροχαίο με “θύματα” λαμαρίνες

Μικρό φορτηγάκι διανομής τροφίμων συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής την Παρασκευή το πρωί στην συμβολή των οδών Πιαλόγλου και Γ. Κονδύλη.

Τροχαίο με “θύματα” λαμαρίνες


Μικρό φορτηγάκι διανομής τροφίμων συγκρούστηκε με ΙΧΕ αυτοκίνητο γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής την Παρασκευή το πρωί στην συμβολή των οδών Πιαλόγλου και Γ. Κονδύλη.


Ευτυχώς που τα “θύματα” της σύγκρουσης ήταν μόνο οι λαμαρίνες.


Σύμφωνα με τους περίοικους τα φανάρια εδώ και μία εβδομάδα στη συγκεκριμένη διασταύρωση δεν λειτουργούν. 


Πυροσβεστική και τροχαία από τα πρώτα λεπτά της σύγκρουσης ήταν εκεί



ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ


Επικοινώνησε μαζί μας ο δήμαρχος Βιστωνίδας Β. Τσολακίδης ο οποίος ανέφερε ότι σε σχετική του δήλωση που αφορούσε τις πολιτιστικές δράσεις μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου που ενισχύουν το Αμυντικό Δόγμα Ελλάδος και Κύπρου και συμπληρώνουν τα όπλα και τα κανόνια που απαιτούνται.


Σαφώς και συμφωνούμε με τον Βασίλη Τσολακίδη  ότι οι συσφιγμένες σχέσεις μεταξύ της μητέρας Ελλάδας με τους αδελφούς Κυπρίους ενισχύει το αμυντικό δόγμα.


Η ένσταση μας στο δημοσίευμα εστίαζε στο γεγονός ότι μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου, κανένας πρωθυπουργός της χώρας δεν είχε το σθένος και το ανάστημα να υποστηρίξει το Αμυντικό Δόγμα Ελλάδος και Κύπρου και να το ενισχύσει. Το γιατί ας το ψάξουν οι πολίτες οι οποίοι ευθύνονται για τις Κυβερνήσεις που με την ψήφο τους στέλνουν να λύσουν ζητήματα που άπτονται της ακεραιότητας της χώρας.



ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Η καλή πλευρά της επισκεψιμότητας της Ξάνθης. στην προκειμένη περίπτωση τα μέλη του ScooterClubHellas που επισκέφθηκαν την περασμένη Κυριακή την πόλη μας και ήταν από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και άλλες πόλεις άπόλαυσαν τον καφέ τους στην κεντρική πλαεία, μετά έφαγαν σε γνωστή ταβέρνα περιφερειακά της Ξάνθης και λίγο πριν την αναχώρηση τους και μετά το φαγητό ήπιαν τον τελευταίο τους καφέ.


Εδώ πλέον μπαίνει θέμα ξεκάθαρα θέμα πολιτικών και προβολής της Ξάνθης για να γίνει δέκτης επισκεπτών και φυσικά κάποια από τα καταστήματα μας θα μπορέσουν να ανασάνουν.



ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ;


Σε χθεσινή μου επίσκεψη στο νοσοκομείο της Καβάλας και σε συνομιλία μου με στελέχη του νοσοκομείου, βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι εκεί γιατροί περιμένουν να ενισχυθούν με το ειδικευμένο προσωπικό της καρδιολογικής και ψυχιατρικής κλινικής Ξάνθης. Συνδυάζοντας το, όλο αυτό με τη δυσκολία να ενισχυθούν οι παραπάνω κλινικές της Ξάνθης με προσωπικό και με την πρόθεση της Κυβέρνησης στις επιταγές του μνημονίου να εξοικονομηθούν πόροι. Θα περιμένουμε με ενδιαφέρων τις απαντήσεις του Υφυπουργού κ. Τιμοσίδη και φυσικά του διοικητή του Νοσοκομείου



ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ PRAKTIKER


Σαφώς και τα πράγματα για την αγορά της Ξάνθης δυσκολεύουν με την έναρξη λειτουργίας του πολυχώρου και θα γίνουν ακόμη δυσκολότερα με αυτά που προγραμματίζονται να λειτουργήσουν, όμως πλέον το “ποτάμι δεν γυρίζει πίσω” και δυστυχώς η αλήθεια είναι σκληρή και είναι δείγμα ότι κάποιες αλλαγές στη δομή της αγοράς έπρεπε να είχαν γίνει προ πολλού.


Δυστυχώς τώρα θα πρέπει αυτές οι αλλαγές να γίνουν βίαια και τα αποτελέσματα σίγουρα δεν θα είναι ευχάριστα για πολλούς επαγγελματίες.



ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;


Τελικά κανένας δεν ξέρει τι γίνεται σε αυτόν τον τόπο. Νοσοκομεία κλείνουν, μόλις πληροφορήθηκα ότι το Κέντρο Υγείας της Σταυρούπολης θα κλείσει, Στρατόπεδα κλείνουν, η αγορά της Ξάνθης αναστεναζει εκτός από τα πολυκαταστήματα, ανοίγει τίποτε άλλο στην Ξάνθη;



ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ


Να κάνω μία πρόταση στους συμπολίτες μας του Δασοχωρίου. Αντί να σπέρνουν τα χωράφια τους και τα αγριογούρουνα να τους τα χαλάνε και η Κυβέρνηση να μην τους αποζημιώνει, ας “καλλιεργήσουν”!!!! καλύτερα αγριογούρουνα για να μην παρακαλάνε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να τους αποζημιώσει.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button