Ανοίγει σήμερα το Praktiker στην Ξάνθη

     Μια σημαντική επένδυση ύψους Ε17 εκ έρχεται να προστεθεί στην εικοσαετή πορεία της Praktiker HELLAS, με το άνοιγμα δυο νέων καταστημάτων της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα.


   Συγκεκριμένα, σήμερα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη και στο 4ο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει το κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη. Με τις νέες αφίξεις, η εταιρεία διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της μέσα από 14 καταστήματα και η συμβολή της στην απασχόληση και τη στήριξη της ελληνικής επαρχίας.    Μια σημαντική επένδυση ύψους Ε17 εκ έρχεται να προστεθεί στην εικοσαετή πορεία της Praktiker HELLAS, με το άνοιγμα δυο νέων καταστημάτων της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα.


Συγκεκριμένα, σήμερα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη και στο 4ο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει το κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη. Με τις νέες αφίξεις, η εταιρεία διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της μέσα από 14 καταστήματα και η συμβολή της στην απασχόληση και τη στήριξη της ελληνικής επαρχίας.


   Το κατάστημα της Ξάνθης, που αποτελεί το 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas, θα απασχολεί 75 εργαζομένους, της ευρύτερης περιοχής και θα στεγάζεται στο νέο Flamingo Retail Park, συνολικής έκτασης 80 στρεμμάτων, που κατασκευάζεται στον κόμβο με την Εγνατία Οδό, ανατολικά της πόλης της Ξάνθης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες του.


   Προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες για οικονομικές Do it yourself και home improvement λύσεις σε κατοίκους τόσο της Ξάνθης, όσο και των γύρω Νομών. Μέσα σε ένα καλαίσθητο χώρο συνολικής μεικτής επιφάνειας 3.500 μ2 οι καταναλωτές της περιοχής, μπορούν να βρουν ποικιλία προϊόντων, επιλέγοντας ανάμεσα σε 40.000 κωδικούς ποιοτικών και οικονομικά προσιτών λύσεων, απολαμβάνοντας τη δυνατότητα χρήσης των 960 θέσεων στάθμευσης που παρέχει το Πάρκο.


  Η παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 4ο τρίμηνο του 2011 με το 14ο κατάστημά της στην Αλεξανδρούπολη που θα βρίσκεται στο νέο Εμπορικό Κέντρο που κατασκευάζεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη.


   Η Praktiker Hellas συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Με αφορμή την επέτειο αυτή, θα προχωρήσει σε όλη τη διάρκεια του έτους σε σειρά ενεργειών ανταποδίδοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.

  • PRAKTIKER Hellas

  Η PRAKTIKER Hellas, μέλος της PRAKTIKER AG μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην Ευρώπη με 440 καταστήματα και 27.000 εργαζομένους, αποτελεί το Νο. 1 Δίκτυο τεχνικών Πολυκαταστημάτων στην Ελλάδα, με συνολική έκταση καταστημάτων 80.000 τ.μ., 45.000 προϊόντα και περισσότερους από 7.000.000 πελάτες ετησίως. Η εταιρία, με 12 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, προσφέρει πρωτοποριακές ιδέες, προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο και τον ελεύθερο χρόνο καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

  • TO PRAKTIKER ΞΑΝΘΗΣ

ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ


Κατασκευή:


– Κόστος επένδυσης: Ε 8.500.000


– Χρονικό διάστημα κατασκευής: 09/2010 – 03/2011


– Εκταση οικοπέδου: 80,000m2 (ολόκληρο το πάρκο με Carrefour, Sprinter, Ηλεκτρονική, κλπ)


Χώροι καταστήματος:


– Συνολική μεικτή επιφάνεια κτιρίου: 4620m2


– Χώροι πώλησης: 3500m2


 – Εκταση γραφείων και χώρων προσωπικού: 575m2


– Εκταση αποθηκών: 475m2 (μαζί με ηλεκτρομηχανολογικούς χώρους)


– Θέσεις στάθμευσης: 960 (κοινές για ολόκληρο το πάρκο)


Αλλα στοιχεία:


– Αρ. προσωπικού: 75


– Κωδικοί προϊόντων: 40.000


– Σειρά καταστήματος της Praktiker στην Ελλάδα: 13οΔιεύθυνση κατ/τος:


Flamingo Retail Park


 5ο χιλ. Ε.Ο. Ξάνθης-Κομοτηνής

Σχετικά Άρθρα

Back to top button