Μια σημαντική επένδυση ύψους Ε17 εκ. έρχεται να προστεθεί στην εικοσαετή πορεία της Praktiker Hellas, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την 1η Απριλίου 2011 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη και στο 4ο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει το κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη. Με τις νέες αφίξεις, η εταιρεία διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της μέσα από 14 καταστήματα και τη συμβολή της στην απασχόληση και τη στήριξη της ελληνικής επαρχίας.

   Μια σημαντική επένδυση ύψους Ε17 εκ. έρχεται να προστεθεί στην εικοσαετή πορεία της Praktiker Hellas, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων της εταιρείας στη Βόρεια Ελλάδα.


  Συγκεκριμένα, την 1η Απριλίου 2011 θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το κατάστημα της Praktiker στην Ξάνθη και στο 4ο τρίμηνο του έτους αναμένεται να εγκαινιάσει το κατάστημα της αλυσίδας στην Αλεξανδρούπολη. Με τις νέες αφίξεις, η εταιρεία διευρύνει περαιτέρω την παρουσία της μέσα από 14 καταστήματα και τη συμβολή της στην απασχόληση και τη στήριξη της ελληνικής επαρχίας. 


  Το κατάστημα της Ξάνθης, που αποτελεί το 13ο κατάστημα της Praktiker Hellas, θα απασχολεί 75 εργαζομένους, της ευρύτερης περιοχής και θα στεγάζεται στο νέο Flamingo Retail Park, συνολικής έκτασης 80 στρεμμάτων, που κατασκευάζεται στον κόμβο με την Εγνατία Οδό, ανατολικά της πόλης της Ξάνθης, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση στους επισκέπτες του.


   Προσδοκά να καλύψει τις ανάγκες για οικονομικές Do it yourself και home improvement λύσεις σε κατοίκους τόσο της Ξάνθης, όσο και των γύρω Νομών. Μέσα σε ένα καλαίσθητο χώρο συνολικής μεικτής επιφάνειας 3.500 μ2 οι καταναλωτές της περιοχής, μπορούν να βρουν ποικιλία προϊόντων, επιλέγοντας ανάμεσα σε 40.000 κωδικούς ποιοτικών και οικονομικά προσιτών λύσεων, απολαμβάνοντας τη δυνατότητα χρήσης των 960 θέσεων στάθμευσης που παρέχει το Πάρκο.


  Η παρουσία της Praktiker στη Βόρεια Ελλάδα, θα ενισχυθεί περαιτέρω το 4ο τρίμηνο του 2011 με το 14ο κατάστημά της στην Αλεξανδρούπολη που θα βρίσκεται στο νέο Εμπορικό Κέντρο που κατασκευάζεται σε κοντινή απόσταση από την πόλη.


   Η Praktiker Hellas συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Με αφορμή την επέτειο αυτή, θα προχωρήσει σε όλη τη διάρκεια του έτους σε σειρά ενεργειών ανταποδίδοντας στους καταναλωτές την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια.