“ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”;;;

Και πάλι τα γεγονότα διαψεύδουν τον αντιπρόεδρο της κ. Πάγκαλο στο περίφημο “μαζί τα φάγαμε”. Επιμένουν οι Έλληνες πολίτες ότι δεν τα “φάγαμε μαζί”. Σήμερα η κυβέρνηση δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ για να αναστηλωθεί το τζαμί στο Διδυμότειχο. Να συμφωνήσω με τον κ. Ντόλιο ότι ναι έτσι πρέπει να γίνει αλλά δεν θα έπρεπε ο κ. Υφυπουργός να χτίσει πρώτα τις μισοτελειωμένες εκκλησίες που είναι σκορπισμένες, άλλες στα μπετά και άλλες στα θεμέλια;  • “ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ”;;; 

 Και πάλι τα γεγονότα διαψεύδουν τον αντιπρόεδρο της κ. Πάγκαλο στο περίφημο “μαζί τα φάγαμε”. Επιμένουν οι Έλληνες πολίτες ότι δεν τα “φάγαμε μαζί”. Σήμερα η κυβέρνηση δίνει 4 εκατομμύρια ευρώ για να αναστηλωθεί το τζαμί στο Διδυμότειχο. Να συμφωνήσω με τον κ. Ντόλιο ότι ναι έτσι πρέπει να γίνει αλλά δεν θα έπρεπε ο κ. Υφυπουργός να χτίσει πρώτα τις μισοτελειωμένες εκκλησίες που είναι σκορπισμένες, άλλες στα μπετά και άλλες στα θεμέλια; Άντε να δεχτώ το γεγονός ότι πρέπει να υποστηρίξουμε την ανεξιθρησκεία. Να δεχτώ το γεγονός ότι πρέπει να ενισχύσουμε την Ελληνοτουρκική φιλία, να δεχτώ το γεγονός ότι έτσι πρέπει να γίνει. Αλλά ο κ. Ντόλιος πριν να αναστηλώσει ένα μνημείο του μουσουλμανισμού, δεν έκανε μία βόλτα από το νομό Έβρου να δει πόσα μνημεία της αρχαίας Ελλάδας και της νεότερης είναι ερείπια;

Άντε και δεν είδε τις πέτρες, δεν είδε ότι οι Εβρίτες πεινάνε;

 


 
  • ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ  ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΑ ΗΧΗΤΙΚΑ 

 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ;

Φίλος αναγνώστης επικοινώνησε μαζί μας και εξέφρασε το παράπονό του.Είπε συγκεκριμένα “ότι ο δήμος έβαλε για τις γιορτές του καρναβαλιού ένα σωρό ηχητικά που με τη μουσική τους και τα ηχητικά σποτ ενημέρωναν τον κόσμο για τις Θρακικές λαογραφικές γιορτές, για τα εμβατήρια που γεμίζουν τον κόσμο της Ξάνθης με υπηρηφάνεια για τους αγώνες των προγόνων τους δεν μπορούσε να μπει ένα παραπάνω;”

 

Ο Μανώλης Φανουράκης πάντως που επικοινωνήσαμε μαζί του δήλωσε αναρμόδιος και μας παρέπεμψε στους ηλεκτρολόγους. Θαρρείς και οι υπάλληλοι του δήμου δεν έχουν πολιτικούς προϊσταμένους οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πολιτική ευθύνη των λόγων και των πράξεων.

 


 
  • ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

 

Περίεργη θα χαρακτήριζα την ατμόσφαιρα μετά και από τα μαντάτα του συμβουλίου αρχηγών της Ε.Ε., οι οποίοι μπορεί από την μία να μας έδωσαν παράταση στον “πνιγμό” της οικονομίας της χώρας με την επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου των 110 δις ευρώ αλλά από την άλλη πρέπει μέσα σε πέντε χρόνια να βρούμε ως χώρα 70 δις πράγμα που το βλέπω κομματάκι δύσκολο.

 

Μπορεί τα ακίνητα του δημοσίου σε κανονικές συνθήκες να άξιζαν πολύ περισσότερα από 50 δις αλλά στην παρούσα φάση πολύ φοβάμαι πώς όταν πουλάς από ανάγκη “σκοτώνεις” το ακίνητο και δεν το πουλάς.

 

Τουλάχιστον αυτό λέει η πιάτσα.

 

Όσο για το ρευστό των 20 δις φοβάμαι πώς “ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος”. Πολύ φοβάμαι κύριοι της Κυβέρνησης ότι μπήκαμε σε έναν φαύλο κύκλο και κανένας δεν γνωρίζει πώς, πότε και αν θα βγούμε από εκεί μέσα.

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button