ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Καβάλας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με τον Ονουάτσι αλλά ο Μάουρο Πόι στο 69′ με δυνατό φάουλ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Αποβλήθηκε ο Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις. Οι δηλώσεις των προπονητών:

Ισόπαλο έληξε το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ της SKODA ΞΑΝΘΗ και της Καβάλας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 3ο μόλις λεπτό με τον Ονουάτσι αλλά ο Μάουρο Πόι στο 69′ με δυνατό φάουλ ισοφάρισε διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Αποβλήθηκε ο Ντουγκλάο στις καθυστερήσεις.


 


Οι δηλώσεις των προπονητών:


ΧΕΝΡΙΚ ΚΑΣΠΕΡΤΣΑΚ: “Κάναμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος ενώ αντίθετα στην επανάληψη είχαμε δυσκολίες. Αρχικά στο κράτημα της μπάλας και στη συνέχεια στη δημιουργία φάσεων αλλά και στα τελειώματά μας. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, γιατί παίζαμε με μία ομάδα που είχε καλή φόρμα κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο ένα τέρμα. Παίξαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο αλλά δυστυχώς η εικόνα μας άλλαξε στην επανάληψη, αφού και η SKODA ΞΑΝΘΗ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη στο διάστημα αυτό. Η ισοπαλία ήταν αυτή που άξιζε στις δύο ομάδες.”


 


ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: “Όπως είδατε όλοι αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και το γρήγορο γκολ της Καβάλας μας αποσυντόνισε. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι πέρα από το γκολ έκαναν μία ευκαιρία ακόμη στο διάστημα αυτό. Στο β’ μέρος αλλάξαμε πολλά πράγματα. Ρισκάραμε πολύ και μας βγήκε. Κάναμε ένα πολύ καλό 45λεπτο και μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τα παιδιά κάνουν μία τεράστια προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η παρουσία μας στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι μπορούμε να παίξουμε και παιχνίδι πρωτοβουλίας. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις μπορεί να είχαμε και την τύχη όμως σήμερα δεν ήταν μαζί μας”.


Εισιτήρια: 1.788 Εισπράξεις:19.075 Ε


Αποχωρεί


ο Στρμπα


Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος γνωστοποίησε το τέλος της συνεργασίας της SKODA ΞΑΝΘΗ με τον Ζντένο Στρμπα.


“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Ζντένο Στρμπα που από αύριο δεν θα είναι κοντά μας. Για οικογενειακούς λόγους θα αποχωρήσει από την ομάδα και θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του στις δύσκολες στιγμές, όπως ήταν η περσινή σαιζόν. Πάνω από όλα όμως είναι η οικογένεια”, ήταν τα λόγια του νεαρού τεχνικού.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button