Ξεκίνησε και λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος του Δικτύου Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο 8ο χλμ Ξάνθης- Σταυρούπολης, που απαρτίζεται από αγροτουριστικούς συνεταιρισμούς όλης της Περιφέρειας με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής μας. Ιφκάδες, κουσκουσάκι, τραχανάδες, χυλοπίτες, λαχταριστά γλυκά του κουταλιού με όλα τα αρώματα των φρούτων της Βόρειας Ελλάδας, παρασκευασμένα με μεράκι, αγνά υλικά, και τη μαστοριά του πατροπαράδοτου τρόπου παρασκευής που περικλείει όλα τα μυστικά των παραδοσιακών συνταγών, βρίσκονται στο νέο χώρο της ΑΜΘ.

  Ξεκίνησε και λειτουργεί ο εκθεσιακός χώρος του Δικτύου Αγροτουριστικών Συνεταιρισμών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο 8ο χλμ Ξάνθης- Σταυρούπολης, που απαρτίζεται από αγροτουριστικούς συνεταιρισμούς όλης της Περιφέρειας με σκοπό την προώθηση των τοπικών προϊόντων της περιοχής μας.


Ιφκάδες, κουσκουσάκι, τραχανάδες, χυλοπίτες, λαχταριστά γλυκά του κουταλιού με όλα τα αρώματα των φρούτων της Βόρειας Ελλάδας, παρασκευασμένα με μεράκι, αγνά υλικά, και τη μαστοριά του πατροπαράδοτου τρόπου παρασκευής που περικλείει όλα τα μυστικά των παραδοσιακών συνταγών, βρίσκονται στο νέο χώρο της ΑΜΘ.


Διατίθεται και ποικιλία νηστίσιμων προϊόντων .


Ακόμη, τον χώρο ομορφαίνουν περίτεχνα υφαντά, τερλίκια, κεντητές πετσέτες και μάλλινες τσάντες, φτιαγμένες με την τεχνοτροπία, τα χρώματα, την κουλτούρα και τη δεξιοτεχνία των γυναικών της Ορεινής Ξάνθης.


Το χώρο μπορείτε να επισκέπτεστε και να προμηθεύεστε τοπικά προϊόντα από Πέμπτη έως Δευτέρα 12 μμ- 6 μμ. Τα σαββατοκύριακα ανοιχτά από 11πμ έως 6 μμ.


Οι Γυναικείοι Αγροτουριστικοί Συνεταιρισμοί της ΑΜΘ σας περιμένουν να γευτείτε και να απολαύσετε τα τοπικά μας προϊόντα.