ΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;;

Ο Αθλητικός όμιλος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ πέρα από τις όποιες κινητοποιήσεις -ενέργειες έκανε από τις αρχές του νέου έτους οπότε και πάρθηκε αυτή η άδικη απόφαση από τον Δήμαρχο κ. Στυλιανίδη να κλείσει το κολυμβητήριο εφαρμόζοντας το ρητό “πονάει δόντι, βγάζει δόντι” σώζοντας έτσι τον Δήμο από το υπέρογκο ποσό των 90.000Ε το χρόνο!!!!, δεν τα παράτησε, παρέμεινε ζωντανός,

 Ο Αθλητικός όμιλος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ πέρα από τις όποιες κινητοποιήσεις -ενέργειες έκανε από τις αρχές του νέου έτους οπότε και πάρθηκε αυτή η άδικη  απόφαση από τον Δήμαρχο κ. Στυλιανίδη να κλείσει το κολυμβητήριο  εφαρμόζοντας το ρητό “πονάει δόντι, βγάζει δόντι” σώζοντας έτσι τον Δήμο από το υπέρογκο ποσό των 90.000Ε το χρόνο!!!!, δεν τα παράτησε, παρέμεινε ζωντανός, συσπείρωσε τα μέλη του και βρήκε λύσεις ώστε ο κόπος των παιδιών που έκαναν το λάθος να ασχοληθούν με την κολύμβηση (άθλημα “πολυτελείας” κατά τα λεγόμενα του Δημάρχου), να μην πάει χαμένος, πιστεύοντας πάντα ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα επικρατήσει η λογική, θα παραμεριστεί η πρόφαση για το υψηλό κόστος συντήρησης και θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο μας, κάτι για το οποίο στο πρώτο Δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιανουαρίου, δεσμεύτηκε  ο ίδιος ότι θα γίνει με πόρους εκ των έσω μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου.


 



Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΕΤΑΙ   


Αξίζουν  συγχαρητήρια στους αθλητές, στην προπονήτρια κα. ΠΡΩΪΟΥ Μαρία και στους γονείς που ταυτίστηκαν με τις προτάσεις της Διοίκησης του συλλόγου και παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες (μετάβαση στην γειτονική πόλη της Καβάλας από τις αρχές Ιανουαρίου για προπονήσεις, ξοδεύοντας αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο τους  επιβαρύνοντας παράλληλα και τον οικογενειακό προϋπολογισμό με επιπλέον έξοδα), δεν τα παράτησαν, συνέχισαν την προσπάθεια, η οποία στους Χειμερινούς αγώνες της προ αγωνιστικής κατηγορίας που διεξήχθησαν στην πόλη της Καβάλας στις 19 και 20 Μαρτίου 2011 υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης, τους αντάμειψε με το παραπάνω.


Πέντε από τους εννέα αθλητές που συμμετείχαν συνολικά ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών ενώ και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν πλασαρίστηκαν στην οκτάδα.


         Στους αγώνες έλαβαν μέρος:


Αγόρια 12 ΕΤΩΝ


1) ΒΑΡΣΑΜΗΣ Αλέξης


2) ΓΙΩΡΑΣ Ιωάννης


3) ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ Ματθαίος


4) ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ Μάριος


11 ΕΤΩΝ


 ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Σάββας


 10 ΕΤΩΝ


ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Παντελής


Κορίτσια 11 ΕΤΩΝ


ΔΑΛΑΤΣΗ Χριστίνα


 ΛΑΤΕΡΝΑΤΖΗ Αλεξάνδρα


10 ΕΤΩΝ


ΙΜΑΜ Ιλάϊντα


   Μετάλλια πήραν οι:


ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ Ματθαίος  2ος στα 50 μέτρα Πεταλούδα και 3ος στα 50 μέτρα   Ελεύθερο.


ΒΑΡΣΑΜΗΣ Αλέξης  3ος στα 50 μέτρα Ύπτιο.


ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ Μάριος 3ος στα 50 μέτρα Πεταλούδα.


ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Παντελής 3ος στα 50 μέτρα Ελεύθερο.


ΙΜΑΜ Ιλάϊντα 3η στα 50 μέτρα Πεταλούδα.


Επίσης στη σκυταλοδρομία 4χ100 Ελεύθερο η ομάδα  των αγοριών 12 ετών αποτελούμενη από τους ΓΙΩΡΑ-ΒΑΡΣΑΜΗ-ΜΠΟΦΙΛΙΟ-ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ κατέλαβε την 2η θέση.


ΒΑΡΣΑΜΗΣ Αλέξης  3ος στα 50 μέτρα Ύπτιο.


ΜΠΟΦΙΛΙΟΣ Μάριος 3ος στα 50 μέτρα Πεταλούδα.


 


ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ Παντελής 3ος στα 50 μέτρα Ελεύθερο.


 ΙΜΑΜ Ιλάϊντα 3η στα 50 μέτρα Πεταλούδα.


   Επίσης στη σκυταλοδρομία 4χ100


  Ελεύθερο η ομάδα  των αγοριών 12 ετών αποτελούμενη από τους ΓΙΩΡΑ-ΒΑΡΣΑΜΗ-ΜΠΟΦΙΛΙΟ-ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ κατέλαβε την 2η θέση.                 


  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!!!!



Αθλητικός όμιλος ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button