ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC ενόψει της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, καταστρώνουν τα πλάνα τους δουλεύοντας καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο προπονητήριο της ομάδας μετά την ανάλυση φάσεων προηγούμενων αγώνων και τις ασκήσεις προθέρμανσης, το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής, ενώ υπήρξαν και ασκήσεις εκρήξεων ταχύτητας.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC ενόψει της αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο Μίλαν Ράσταβατς και οι συνεργάτες του, καταστρώνουν τα πλάνα τους δουλεύοντας καθημερινά με τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή η ομάδα να είναι πανέτοιμη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης. Στο προπονητήριο της ομάδας μετά την ανάλυση φάσεων προηγούμενων αγώνων και τις ασκήσεις προθέρμανσης, το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής, ενώ υπήρξαν και ασκήσεις εκρήξεων ταχύτητας. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Φλίσκας – Σβάρνας για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Διαιτητής του αγώνα της Κυριακής (18:15) μεταξύ του Απόλλωνα και της Xanthi FC ορίστηκε ο Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας) με α’ βοηθό τον κ. Ιωάννη Κοντίζα (ΕΠΣ Πειραιά) και β’ βοηθό τον Εμμανουήλ Καλφάκη (ΕΠΣ Χανίων), ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Καρδολαίμης (ΕΠΣ Αν. Αττικής).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button