Συνάντηση Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη με τη Ντόρα Μπακογιάννη

Επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη είχε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στα πλαίσια περιοδείας της στην περιοχή. Την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο βουλευτής Κιλκίς και πρώην Υπουργός Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ καθώς και στελέχη του κινήματος από τον Έβρο και τη Ροδόπη.

Επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην Κομοτηνή, και συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη είχε την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στα πλαίσια περιοδείας της στην περιοχή.


Την κ. Μπακογιάννη συνόδευαν ο βουλευτής Κιλκίς και πρώην Υπουργός Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ καθώς και στελέχη του κινήματος από τον Έβρο και τη Ροδόπη.


Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Μπακογιάννη για τον σχεδιασμό της Περιφέρειας και τις πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει στο άμεσο μέλλον προκειμένου να υπάρξει αλλαγή του αναπτυξιακού προτύπου της, ζήτησε δε την συνεργασία προκειμένου αυτός ο σχεδιασμός να προχωρήσει.


Τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον φορέα που ηγείται επιμένοντας στην ανάγκη εθνικής ομοθυμίας προκειμένου η χώρα να βγει από την κρίση και να δώσει προοπτική στους πολίτες της.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button