“Άλλοι προσπαθούν μέχρι τα 33, κι άλλοι…”

Τα βέλη του προς όλους όσους προτιμούν τους ξένους ποδοσφαιριστές από τους Έλληνες έριξε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο τερματοφύλακας της SKODA Ξάνθης αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, τη συνέχεια της στο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα βέλη του προς όλους όσους προτιμούν τους ξένους ποδοσφαιριστές από τους Έλληνες έριξε ο Σωτήρης Λυμπερόπουλος, μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο τερματοφύλακας της SKODA Ξάνθης αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, τη συνέχεια της στο πρωτάθλημα, αλλά και το πρώτο ματς του δεύτερου γύρου κόντρα στον Παναθηναϊκό.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας πορτιέρο για:


Την πρόβλεψη του Χρήστου Πανόπουλου για καλή πορεία της ομάδας: “Η αλήθεια είναι ότι εδώ στην Ελλάδα τους ποδοσφαιριστές τους κατακρίνουμε πολύ εύκολα. Στην αρχή δεν το πίστευε κανείς, αλλά τώρα είναι αλλιώς”.


Την αλλαγή προπονητών: “Όσοι ήρθαν κι έφυγαν από την ομάδα δεν άλλαξαν επειδή δεν ήταν καλοί, απλά ο κ. Παπαδόπουλος, ο οποίος ανέλαβε σε μια δύσκολη στιγμή την ομάδα, είδε τι μπορούν να κάνουν οι παίκτες και να τους χρησιμοποίησε ανάλογα. Αυτό είναι κι ένα καλό παράδειγμα για να δουν όλοι ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Το ίδιο ισχύει για τον προπονητή ακόμα κι αν στραβώσει κάτι αργότερα”.


Τους ξένους ποδοσφαιριστές: “Είναι κακό να υπάρχουν τόσοι ξένοι παίκτες. Θα το λέω όσο βρίσκομαι στο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν έχω κάτι απέναντί τους, αφού κι εμείς έχουμε αρκετούς ξένους στην Ξάνθη. Αλλά μπορείς να καταφέρεις πολλά και με τους Έλληνες”.


Τον ίδιο: “Δεν βρέθηκα ποτέ σε δύσκολη θέση, πάντα είχα το κεφάλι ψηλά. Αυτό που πάντα προσπαθώ και προσπαθούσα και για μένα και για τα παιδιά που ακολουθούν είναι να προβάλλω τη δουλειά. Εγώ μπήκα τυχαία στην ομάδα, αφού με βοήθησε ο τραυματισμός του Γκσπούρνινγκ, ο οποίος ήρθε από κάπου που δεν τον ήξεραν και βρήκε μια ομάδα που τον εμπιστεύτηκε και έπιασε. Δεν έχω πικρία από καμία ομάδα ή προπονητή, αλλά από τη στιγμή που πληρώνομαι, πρώτα θα κάνω τη δουλειά μου, αλλά ψάχνω να βρω και κάποια εμπιστοσύνη. Άλλοι προσπαθούν μέχρι τα 33 να αποδείξουν την αξία τους, ενώ άλλοι καθιερώνονται αμέσως”.


Το επόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό: “Εγώ προσωπικά δεν τον φοβάμαι. Είναι όμως πολύ δυνατή ομάδα κι ο νταμπλούχος Ελλάδας. Μην σας παρασύρει το κακό κλίμα. Θα έρθει για τη νίκη. Είναι μεγάλη ομάδα και πολύ δύσκολος αντίπαλος. Ούτως ή άλλως τη συνέχεια είναι όλη δύσκολη για εμάς”.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button