Με τα γνωστά προβλήματα

Τα χαμόγελα μπορεί να επέστρεψαν στο στρατόπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, όμως όλοι γνωρίζουν πως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο. Το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε τη δουλειά για την επόμενη αποστολή της ομάδας που είναι την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη, έχοντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα με τους Πόι, Στιούαρτ, Σάντος, Σταθάκη να είναι η τετράδα των τραυματιών.

Τα χαμόγελα μπορεί να επέστρεψαν στο στρατόπεδο της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού, όμως όλοι γνωρίζουν πως η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο.


Το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε τη δουλειά για την επόμενη αποστολή της ομάδας που είναι την ερχόμενη Κυριακή στην Τρίπολη, έχοντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα με τους Πόι, Στιούαρτ, Σάντος, Σταθάκη να είναι η τετράδα των τραυματιών.


Ο Αντεφέμι επιστρέφει στις επιλογές του προπονητή της SKODA ΞΑΝΘΗ αφού εξέτισε την ποινή από τις τέσσερις κίτρινες, ενώ αντίθετα ο Σπύρος Βάλλας δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της Τρίπολης για τον ίδιο λόγο.


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button