Δήλωση Γιώργου Παυλίδη

Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες της Περιφέρειας που μας υποστήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους και συμμαχητές για τον μεγάλο και καλό αγώνα που κάναμε, υπό αντίξοες συνθήκες. Ευχαριστώ τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά για τη στήριξη του συνδυασμού μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους τους πολίτες της Περιφέρειας που μας υποστήριξαν και μας τίμησαν  με την ψήφο τους.


Ευχαριστώ τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες, τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους και συμμαχητές για τον μεγάλο και καλό αγώνα που κάναμε, υπό αντίξοες συνθήκες.


Ευχαριστώ τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά για τη στήριξη του συνδυασμού μας.


Ξεκινήσαμε τρεις μήνες πριν με αφετηρία μείον δεκαπέντε τοις εκατό και φθάσαμε να μετατρέψουμε την εκλογική μάχη σε ισοδύναμη αναμέτρηση (ντέρμπυ), έχοντας απέναντι μας ένα ολόκληρο κυβερνητικό σύστημα και μηχανισμούς.


Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα “μπρεζνιεφικού” τύπου εκλογικά αποτελέσματα υπέρ του αντιπάλου μας στις μειονοτικές περιοχές, που χρήζουν διερευνήσεως. Θα αναφερθώ στα διαμεσολαβήσαντα προς τούτο γεγονότα στον κατάλληλο χρόνο.


Συγχαίρω τους αντιπάλους για το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε ως ομάδα νίκης προασπίζοντας  σταθερά τα συμφέροντα της Περιφέρειας και της Πατρίδας μας χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς.Γιώργος Παυλίδης


Υποψήφιος Περιφερειάρχης


Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button