“Άμεση προτεραιότητα η παραλαβή”

Προτεραιότητα βάζει ο Β. Τσολακίδης νεοεκλεγμένος δήμαρχος στο Δήμο Αβδήρων, στην οργάνωση του νεότευκτου δήμου και στη θεσμική του λειτουργία. Είναι γεγονός ότι τα επόμενα 3,5 χρόνια θα είναι δύσκολα για τον νέο δήμαρχο και το επιτελείο του μέχρις ότου ο Καλλικρατικός δήμος συνεχίσει ενιαία το έργο του. Όπως βεβαιώνει ο Β. Τσολακίδης θ’ ακολουθήσουν πολλές συσκέψεις στο Υπουργείο Εσωτερικών μέχρι την υλοποίηση των προβλεπομένων.

Προτεραιότητα βάζει ο Β. Τσολακίδης νεοεκλεγμένος  δήμαρχος στο  Δήμο Αβδήρων, στην οργάνωση του νεότευκτου δήμου και στη θεσμική του λειτουργία.Είναι γεγονός ότι τα επόμενα 3,5 χρόνια θα είναι δύσκολα για τον νέο δήμαρχο και το επιτελείο του μέχρις ότου ο Καλλικρατικός δήμος συνεχίσει ενιαία το έργο του.


Όπως βεβαιώνει ο Β. Τσολακίδης θ’ ακολουθήσουν πολλές συσκέψεις στο Υπουργείο Εσωτερικών μέχρι την υλοποίηση των προβλεπομένων.


Τονίζει ότι υπάρχει ήδη ο σχεδιασμός της παράταξής του αλλά θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην παραλαβή από τους προηγούμενους δημάρχους με την παρουσία οικονομολόγων και τ’ αποτελέσματα της παραλαβής θα ανακοινωθούν στους συνδημότες του.


Η Επιτροπή των τεχνοκρατών ήδη συγκροτείται  και σε αυτή  θα συμμετάσχουν και αιρετοί.


Θα γίνει πλήρη καταγραφή του τι θα παραλάβει η νέα δημοτική αρχή, προκειμένου να απαλειφθούν οι τυχόν αμφισβητήσεις.


Στην κυριολεξία η νέα δημοτική αρχή έχει πολύ δύσκολο έργο αφού καλείται να συνενώσει τρείς διαφορετικούς δήμους με διαφορετική νοοτροπία και διαφορετικό τρόπο διοίκησης.   


“Άρα για μένα αυτό είναι η πρώτη προτεραιότητα. Να συμμετέχουν  όλοι οι αιρετοί στις αποφάσεις και να μην αποφασίζει ο καθένας κατά μόνας και αυτή θα είναι η γραμμή που θα δώσω  ως δήμαρχος και  θα την υλοποιήσω  Επίσης θα πραγματοποιηθεί η  θεσμική λειτουργία και στο εσωτερικό του δήμου”.


Ο νέος δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με κατεστημένα και παγιωμένες καταστάσεις, αυτά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά θα κοπούν δια “ροπάλου”.


Θεωρεί ότι ο χρόνος των 3,5 ετών είναι αρκετός για αυτούς που θέλουν να δουλέψουν για να οργανωθεί ο δήμος. Κάτι που επανειλημμένα τόνισε στις ομιλίες του και οι συνδημότες του το κατάλαβαν, όπως αυτός διατείνεται. Προέχει η καλή εγκατάσταση και λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και παράλληλα θα πρέπει να δοθεί βαρύτητα για τη συνέχιση της παραγωγής  έργου.


Τα έργα που είναι ώριμα προς υλοποίηση και από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές αυτά θα υλοποιηθούν όπως και η διεκδίκηση επί πλέον πόρων για τον νεοσύστατο δήμο.


“Τελειώνει το 4ο κοινοτικό πλαίσιο και ο χρόνος είναι ελάχιστος”, τονίζει ο κ. Τσολακίδης.


Ο Βασίλης Τσολακίδης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην προσπάθειά του, όπως τα μέλη του συνδυασμού του και τους συνδημότες του στέλνοντας παράλληλα σαφές μήνυμα σε μερίδα των μέσων.


“Θα ευχαριστήσω ιδιαίτερα τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, που συνεργάζομαι  εδώ και χρόνια που αν και ήμουν στην αντιπολίτευση μου έδωσαν βήμα.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button