“Είμαστε το κόμμα της Ξάνθης”

Η ομιλία του Μιχάλη Στυλιανίδη στην παρουσίαση του συνδυασμού του

Φίλες και φίλοι, Αγαπητές και αγαπητοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ Σας καλησπερίζω και σας καλωσορίζω σ΄ αυτόν εδώ τον όμορφο χώρο απ΄ όπου ξεκινάει με την επίσημη διακήρυξη των αρχών της δημοτικής παράταξής μας, και την παρουσίαση των υποψηφίων, ο νικηφόρος αγώνας του συνδυασμού μας ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Φίλες και φίλοι,


Αγαπητές και αγαπητοί


εκπρόσωποι των ΜΜΕ


Σας καλησπερίζω και σας καλωσορίζω σ΄ αυτόν εδώ τον όμορφο χώρο απ΄ όπου ξεκινάει με την επίσημη διακήρυξη των αρχών της δημοτικής παράταξής μας, και την παρουσίαση των υποψηφίων, ο νικηφόρος αγώνας του συνδυασμού μας ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


Ήδη έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου. Πιστεύω πως ο προεκλογικός αγώνας θα διεξαχθεί ομαλά, όπως αρμόζει στην πολιτισμένη κοινωνία της Ξάνθης, η οποία άλλωστε με την συμπεριφορά της, είμαι βέβαιος πως θα διασφαλίσει την ήρεμη ατμόσφαιρα.


Εμείς πάντως θέλω να σας διαβεβαιώσω πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρασυρθούμε, από μελανά φαινόμενα και αρνητικές καταστάσεις, που προσβάλλουν την ευπρέπεια, την ηθική, το επίπεδο του πολιτισμού μας και δεν θα παραβιάσουμε την εκλογική νομοθεσία και τις συμφωνίες της διαπαραταξιακής επιτροπής.


Θέλω να πιστεύω πως το ίδιο θα πράξουν και οι υποψήφιοι των άλλων παρατάξεων, τους οποίους συγχαίρω για το ενδιαφέρον τους για τον Δήμο μας. Τους εύχομαι καλή τύχη. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου αφού:


Έχω τονίσει κατ΄ επανάληψη, πως όλοι χρειάζονται σε αυτόν τον τόπο, δεν περισσεύει κανείς, ότι ενωμένοι αγωνιζόμαστε, ενωμένοι προσπαθούμε για μια καλύτερη Ξάνθη και έτσι θα πορευθούμε με τους άλλους συνυποψήφιους μας μετά τις εκλογές.


Επιζητούμε την συνεργασία του κάθε δημότη, του κάθε πολίτη, προκειμένου να επιλύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας, να πετύχουμε τους στόχους μας, να εκπληρώσουμε τα όνειρά των συνδημοτών μας και να δούμε το νέο μας Δήμο να προοδεύει συνεχώς.


Άλλωστε η αυτοδιοίκηση της νέας εποχής, με αυξημένες αρμοδιότητες αποκτά τη δυνατότητα να παρεμβαίνει αποφασιστικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και σε ότι αφορά την ποιότητα  της ζωής μας.


Με την συνένωση Ξάνθης και Σταυρούπολης, έχουμε ένα νέο ισχυρό Δήμο που έχει την δυνατότητα να δρα με αυξημένη ευαισθησία για το περιβάλλον, να δημιουργήσει διαφορετικά μοντέλα λειτουργίας και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους κατοίκους του.


Η θέση μας για την Διοικητική Μεταρρύθμιση είναι θετική πρέπει όμως να επισημάνω πως ο χωροταξικός σχεδιασμός δεν είναι σωστός ( Ο Δήμος Σταυρούπολης έπρεπε να παραμείνει και να ενσωματωθούν σ΄ αυτόν περιοχές της Καβάλας και Δράμας, ενώ στο Δήμο Ξάνθης οι οικισμοί της κοινότητας Διομηδείας που είναι βόρεια της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ).


* Την Σταυρούπολη θα την προσέξουμε και θα την ενισχύσουμε.


* Άλλο αρνητικό σημείο του Καλλικράτη είναι πως είναι στοιχείο του Μνημονίου με την Τρόικα (ΔΝΤ κλπ) για την εξοικονόμηση πόρων (2,7% του προϋπολογισμού έναντι 11,4% του μέσου όρου της Ε.Ε διατίθεται σήμερα στους δήμους και αυτό το μικρό ποσοστό πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μειωθεί).


Ακόμη η εφαρμογή του γίνεται χωρίς καμία προετοιμασία για το προσωπικό και την λειτουργία των νέων υπηρεσιών, χωρίς καν να κοστολογηθούν οι αρμοδιότητες που περνούν στους Δήμους, με αποτέλεσμα την δημιουργία μεγάλων οικονομικών προβλημάτων, την στιγμή που θα έπρεπε να ενισχυθούν οι Δήμοι, ώστε το οικοδόμημα αυτό να στηθεί σε στέρεες βάσεις.


Παρόλα αυτά έχουμε χρέος να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις προκλήσεις και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά μας.


Και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την μετάβαση στη νέα εποχή αφού διαθέτουμε, πείρα, γνώση, θέληση, τόλμη αποφασιστικότητα και αυξημένο αίσθημα ευθύνης.


Εμείς μπορούμε να διασφαλίσουμε τα μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε μέρους του νέου δήμου και να τα αναβαθμίσουμε ως σύνολο.


Ήδη σχεδιάζουμε υπερτοπικά  για να δράσουμε τοπικά.


Είμαστε πρόθυμοι να δεχθούμε, να αφομοιώσουμε και να υλοποιήσουμε όλα όσα ως εξωτερικά ερεθίσματα έρχονται προς εμάς.


Είμαστε ανοιχτοί σε όλους τους χώρους, σε όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις, σε όλες τις ιδέες και τις προτάσεις.


Πιστεύουμε και σχεδιάζουμε θέλοντας να κάνουμε πράξη τα λόγια του μεγάλου Αβδηρίτη σοφιστή, του Πρωταγόρα.


“Μέτρο των πάντων ο άνθρωπος”.


Αυτά άλλωστε δηλώνουμε ξεκάθαρα διατηρώντας το λογότυπό του συνδυασμού μας που είναι ο άνθρωπος, ο άνθρωπος με τα τρία χρώματα, το γαλάζιο, το πράσινο και το κόκκινο, με τα τρία βελάκια στραμμένα προς το εσωτερικό του, και την μεγάλη επιφάνεια έδρασής του, γιατί τον άνθρωπό μας τον θέλουμε να πατάει γερά και να αντέχει στους κλυδωνισμούς της ζωής.


Και ας μη μας διαφεύγει αγαπητοί μου πως εμάς τους Ξανθιώτες ανεξάρτητα από κομματική τοποθέτηση, χρώμα, θρησκεία, καταγωγή και κουλτούρα, αυτά που μας ενώνουν είναι και πολλά και σπουδαία.


Μας ενώνουν πάνω από όλα το κοινό μας ενδιαφέρον, η κοινή μας αγάπη, ο μεγάλος μας έρωτας θα έλεγα για τη δική μας πόλη, για την κυρά της Θράκης, την πόλη με τα χίλια χρώματα, την Ξάνθη της παράδοσης και του πολιτισμού, για τα δημοτικά μας διαμερίσματα, του Ευμοίρου και των Κιμμερίων, αλλά και για την ξεχωριστή Σταυρούπολη και τα τοπικά της διαμερίσματα.


Κυρίες και κύριοι, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και μέσω υμών, Συνδημότισσες και Συνδημότες, αυτή η υπέρμετρη αγάπη για το συνάνθρωπο και τον Δήμο μας, σας βεβαιώ πως διακατέχει όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, του συνδυασμού της Νίκης, της Νίκης της Ξάνθης, του συνδυασμού


” ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ


ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”


Επέλεξα να καταρτίσω ένα ψηφοδέλτιο δουλειάς, με εκλεκτά στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας, άτομα στα οποία μπορώ να στηριχθώ για να εφαρμόσω το φιλόδοξο και συγχρόνως ρεαλιστικό πρόγραμμά μας, άτομα που προέρχονται από όλες τις γειτονιές και οικισμούς  του νέου μας Καλλικράτειου δήμου, άτομα που έχουν ξεχωρίσει με τη δράση τους στον επαγγελματικό και επιστημονικό τομέα, άτομα της προσφοράς στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στον ευαίσθητο κοινωνικό τομέα, αλλά και στο χώρο της αυτοδιοίκησης.


Η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιό μας δεν είναι προϊόν κομματικής, συγγενικής ή φιλικής πίεσης, για τη συμπλήρωση απλά και μόνο του συνδυασμού μας, όπως δυστυχώς συμβαίνει σε άλλες παρατάξεις.


Ήταν προσωπική και ενσυνείδητη επιλογή τους και όλοι τους έχουν την διάθεση να προσφέρουν και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα του δήμου μας.


Στο ψηφοδέλτιό μας μετέχουν εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα μας δώσουν την εμπειρία τους, αλλά κυρίως άτομα που ασχολούνται για πρώτη φορά με τον Δήμο, που μας φέρνουν την φρεσκάδα και την ανανέωση, εκ των οποίων μάλιστα αρκετά νεαρής ηλικίας, που μας δίνουν την πολύτιμη ορμή τους, και τις ιδέες τους για την Ξάνθη του μέλλοντος.


Σας ευχαριστώ όλους ιδιαίτερα για την συμμετοχή σας και την εμπιστοσύνη  που δείχνετε στο πρόσωπό μου.


Θέλω όμως να σταθώ στη συμμετοχή των γυναικών.


Πιστεύω στην προσφορά, στο δυναμισμό και την αγωνιστικότητα των γυναικών, στην ευαισθησία, την διαίσθηση, την δημιουργικότητα και το μεγαλείο της γυναικείας ψυχής.


Και ζητώ η συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο να είναι η μεγαλύτερη δυνατή.


Αποτελούμε φίλες και φίλοι μια δυναμική, έμπειρη, ανανεωμένη και συγχρόνως ονειροπόλα ομάδα, με την οποία διεκδικούμε στις προσεχείς εκλογές την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης.


Χωρίς να καταθέτουμε την κομματική μας ταυτότητα, είμαστε υπεράνω κομμάτων και πολιτικών παρατάξεων.


Το δικό μας κόμμα είναι πρωτίστως η Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε το κόμμα της Ξάνθης.


Όλοι μαζί, κοιτάμε στα μάτια τους Ξανθιώτες, με ήσυχη την συνείδηση, και τους ζητάμε την εμπιστοσύνη τους, τους ζητάμε την εντολή για την προσεχή δημοτική περίοδο και τους λέμε πως δύναμή μας, είναι η δική τους δύναμη.


Εσείς αγαπητοί συνδημότες, μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα για την Ξάνθη και την Σταυρούπολη, με τόλμη και αποφασιστικότητα ως το τέλος.


Εγώ  και οι συνεργάτες μου δεσμευόμαστε απέναντί σας, πως θα συνεχίσουμε το έργο μας με πιο γρήγορους ρυθμούς, με μεγαλύτερη τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε ο Δήμος μας να είναι, πρωταγωνιστής εντός αλλά και εκτός Ελλάδος.


Ένας Δήμος που θα προοδεύει και θα αναπτύσσεται, αλλά συγχρόνως θα σέβεται το περιβάλλον, την ιστορία της και την ιδιαιτερότητα του κάθε ατόμου και της κάθε περιοχής.


Ένας Δήμος που θα μεγαλώνει, αλλά παράλληλα θα διατηρεί την ανθρωπιά του και την ζεστασιά  της γειτονιάς.


Ένας Δήμος που θα είναι με δυο λέξεις


ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


Σας ζητούμε λοιπόν αγαπητές συνδημότισσες και συνδημότες να συμπαραταχθείτε μαζί μας στον πιο ωραίο αγώνα, στον αγώνα για την Ξάνθη των ονείρων μας.


Γιατί εμείς και εσείς, Ξέρουμε, θέλουμε και Μπορούμε να κάνουμε τον όμορφο δήμο μας πιο όμορφο και πιο ανθρώπινο.


….. Συνεχίζουμε λοιπόν μαζί και την επόμενη δημοτική περίοδο.


Και τώρα φίλες και φίλοι ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τα μέλη του νέου Συνδυασμού μας.


Είναι επίσης μαζί μας, συμπαραστάτες, ανεπιφύλακτα και στηρίζουν την προσπάθειά μας, αν και δεν μετέχουν του συνδυασμού μας για διάφορους προσωπικούς λόγους, οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι: Κωνσταντινίδης Λεωνίδας, Παπαδόπουλος Νίκος, Σερραίος Ευστράτιος και Χρηστίδης Γιάννης, τους οποίους ευχαριστώ για την μακροχρόνια άριστη συνεργασία μας και για όσα έχουν προσφέρει στον τόπο μας, που είναι πολλά και σημαντικά, αλλά και για την σημερινή τους παρουσία.


 


Τα ονόματα των υποψηφίων


 


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΜΟΙΡΟΥ (6)


Ανδρεάδης Αναστάσιος


 του Δημητρίου


Σπούδασε οικονομικά. Είναι συνταξιούχος της Ελλ. Βιομηχανίας Σακχάρεως. Διατέλεσε επί δύο τετραετίες πρόεδρος δημοτικού Διαμερίσματος Ευμοίρου και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξάνθης.


Κουσίδου Αλεξάνδρα


του Δημητρίου


Σπούδασε ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ιδιωτική υπάλληλος


Μανουσαρίδης Νικόλαος


του Γεωργίου


Σπούδασε Νοσηλευτική. Το 2007 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης και σύντομα ολοκληρώνει την ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής.


Μπακιρτζής Χαράλαμπος


του Κωνσταντίνου


Αγρότης – Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κιμμερίων


Στεφανίδου Παρασκευή


του Αβραάμ


Ιδιωτική υπάλληλος και τοπική Σύμβουλος διαμερίσματος Ευμοίρου


Τζανετάκης Γεώργιος


 του Κωνσταντίνου


Ελεύθερος επαγγελματίας – Ηλεκτρολόγος


 



ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΙΜΜΕΡΙΩΝ (5)


Εμίν Ογλού Αμέτ Ραμαδάν


του Μπαϊράμ


Ελεύθερος επαγγελματίας


Καλογεροπούλου Νικολέττα


 του Ιωάννη


Σπούδασε σχεδιάστρια μέσω συστημάτων Η/Υ και Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Εθελόντρια στο σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ξάνθης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Μπαντάκ Μπεσήμ


του Χουσεϊν


Ελεύθερος Επαγγελματίας Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κιμμερίων


Μπόζ Ραμαδάν


 του Σερίφ


Ελεύθερος Επαγγελματίας Τοπικός σύμβουλος Κιμμερίων


Μπουδούρ Χουσεϊν


του Μουαρέμ


Ελεύθερος επαγγελματίας


 



ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΞΑΝΘΗΣ (11)


Αρβανιτίδου Ευφροσύνη


του Βασιλείου


Πτυχιούχος της Σχολής Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.


Βεβζή Ογλού Ντενίζ


του Χουσεϊν


Ψυχολόγος


Γιασάρ Ογλού Ταϊφούρ


 του Σουλεϊμάν


Ελεύθερος Επαγγελματίας


Δανδαλιάρης Ιωάννης


του Αντωνίου


Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Οικονομικά και είναι δημόσιος Υπάλληλος


Δουρμούς Ογλού Τζεμαλή


του Μπερτζάν


Έμπορός Ξυλείας


Ζουγρής Δημήτριος


του Ευαγγέλου


Γεωπόνος & Έμπορος κτηνιατρικών


φαρμάκων


Ζωγράφος Ηρακλής


του Αναστασίου


Φιλόλογος – Ιστορικός. Ιδιοκτήτης Φροντιστηρίου Μέσης Εκπ. Πρόεδρος του Συλλόγου Φροντιστών Αν. Μακ & Θράκης και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου- Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος


Μαδεμλής Ηλίας


του Ευδόκιμου


Πτυχιούχος τμήματος Χειριστών Ιατρικών Συσκευών. Υπάλληλος ΣΕΚΑΠ Α.Ε. Οργανωτικός Γραμματέας ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα & Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Αν. Μακεδονίας & Θράκης Ιδιωτικού Τομέα.


Παπάζογλου Ειρήνη


του Παναγιώτη


Πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός Εργάζεται στο Τμήμα Παραγωγής & Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης


Σείτ Ογλού Οκτάϊ


του Ιχσάν


Ελεύθερος Επαγγελματίας


Χοτζούδη Νίκη


του Μάρκου Πρωταθλήτρια Α. Μακεδονίας και Θράκης στους Διασυλλογικούς Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής και με ιδιαίτερη αγάπη στη δημοσιογραφία.


 



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΞΑΝΘΗΣ


Αγκόρτσας Απόστολος


του Ιωάννη


Επιχειρηματίας. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης. Αντιπρόεδρος Αναπτυξιακής ΟΤΑ Ν. Ξάνθης.


Αλή Ογλού Εγίτ


του Μιλαήμ


Γεωπόνος – Γεωτέχνης και είναι Προϊστάμενος Παραγωγής και μέλος του Δ.Σ. στην εταιρία Γεννάδιος ΑΒΕ


Αραμπατζής Δημήτριος του Ιωάννη


Υπάλληλος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Τοπικός Σύμβουλος Ευμοίρου Ξάνθης


Γαλαχουσίδου (Βασιλειάδου)


Σοφία του Θεοφάνους


Γραμματέας Διευθύνσεως Εργοστασίου Σακχάρεως Ξάνθης


Γιαγτζόγλου Κωνσταντίνος


 του Χαραλάμπους


Αυτοκινητιστής. Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.


Δαλίδης Δημήτριος


του Νικολάου


Δικηγόρος – Ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης.


Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος


του Αθανασίου


Δάσκαλος. Νομαρχιακός Σύμβουλος Ξάνθης από το 2007. Άσκησε καθήκοντα Αντινομάρχη το 2009.


Δρεμσίζης Ιωάννης


 του Στυλιανού


Είναι καθηγητής, Φυσικός.


Συνιδιοκτήτης στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης “ΠΟΡΕΙΑ”


Ηλιάδης Θωμάς


 του Βλαδίμηρου


Πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Περιφερειακός προπονητής Μακεδονίας Θράκης στο Τζούντο


Θεοδωρίδης Αναστάσιος


του Μιλτιάδη


Κατείχε θέση Προϊσταμένου στη Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία (ΣΕΚΕ). Από το 1994 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος και από το 2009 έως και σήμερα κατέχει τη θέση του Προέδρου της Στέγης Πολιτισμού “Κωνσταντίνος Μπένης” Πρώην Αντιδήμαρχος.


Καλαϊτζή Ιωάννα


του Νικολάου


Σπούδασε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και είναι ιδιοκτήτρια του ιδιωτικού ΚΤΕΟ Ξάνθης “Διάγνωση”.


Καραγιαννίδου (Πατσατζή) Σοφία


του Γεωργίου


Εργοδηγός σχεδιάστρια αρμοδιότητος αρχιτεκτώνων ΣΕΛΕΤΕ Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Πρασίνου, ΚΕΠ, Κοινωνικής Πολιτικής & Εκπαίδευσης Καρακασίδης Αλέξανδρος του Γεωργίου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ Από το 2009 εργάζεται στη ΔΕΥΑ Βιστωνίδας ως Τεχνικός Διευθυντής.


Κεβεντζίδης Θεόδωρος


 του Παναγιώτη


Σπούδασε οικονομικές επιστήμες. Εργάζεται ως λογιστής και είναι συνεργάτης καθηγητής στο τμήμα λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας. Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Σταυρούπολης.


Κιαζήμ Ογλού Κανσίς


του Ρασίμ


Κρεοπώλης στην περιοχή Δροσερού


Κουράκος Γεώργιος


του Βασιλείου


Δάσκαλος. Προϊστάμενος του 2ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ξάνθης.


Κυριακίδης Αλέξανδρος


του Αλέξανδρου


Οικονομολόγος – Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΠΑΞ


Μαγγίρα Ματθίλδη


του Χρήστου


Ηθοποιός. Σπούδασε στην ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού Δομικών Έργων και υποκριτική.


Μαζάνης Αντώνιος


 του Γεωργίου


Σπούδασε εργοδηγός Μηχονολόγος Αυτ/των στην Θεσσαλονίκη. Γνωστός ποδοσφαιριστής και σήμερα εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος.


Μακρή Δήμητρα


 του Γεωργίου


Καθηγήτρια Χημικός.


Μουμτζάκη Βαρβάρα


 του Κωνσταντίνου


Σπούδασε οικονομικά και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια του παιδότοπου “ΚΑΣΤΡΟ”.


Μούρκας Χρήστος


 του Αθανασίου


Τοπογράφος Μηχανικός – Ελεύθερος Επαγγελματίας Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος το 2007-2008. Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής.


Μπεκτές Σαμπρή


του Αμέτ


Ελεύθερος επαγγελματίας, διατελέσε Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Κιμμερίων, Αντιπρόεδρος Κοινότητας Κιμμερίων και σήμερα είναι Αντιδήμαρχος στο Δήμο Ξάνθης.


Μπένης Δημήτριος


 του Κωνσταντίνου


Σπούδασε Οικονομικά. Είναι Επιχειρηματίας. Το 1998 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης και διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξάνθης για δύο χρόνια (1999 – 2000).


Μπούτος Ιωάννης


του Αθανασίου


Υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείο Ξάνθης. Είμαι ενεργό μέλος της ΔΑΚΕ Νοσοκομείου και της Ν.Ο.Δ.Ε. Ξάνθης, και οργανωτικός γραμματέας του Δ.Σ. του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ.


Ναζλίδου Σουζάνα


του Γεωργίου


Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης


Παπασταματίου Γεώργιος


του Αποστόλου


Υπάλληλος του Ταμείου Υγείας των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Ξάνθης (ΤΥΔΚΥ).Είναι Πρόεδρος στο ΚΑΠΗ και παράλληλα Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης.


Παπαχρόνης Ιωάννης


 του Χαραλάμπους


Πτυχιούχος του τμήματος λογιστικής του ΤΕΙ Καβάλας. Πρόεδρος εν ενεργεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης “Η ΑΓΑΠΗ”. Α’ Αντιπρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α. από το Μάιο του 2010. Αναπληρωματικό μέλος (2005-2007) στο διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.).


Πεχλιβανοπούλου Φωτεινή


 του Δημητρίου


Σπούδασε πληροφορική στο ΕΛΚΕΠΑ και είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας.


Σπυριδόπουλος Νικόλαος


του Χαράλαμπου


Εργολάβος Οικοδομών και Δημοσίων Έργων. Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης.


Σπυρίδου Άννα


 του Στυλιανού


Δικηγόρος. Μέλος της Επιτροπής γυναικείων θεμάτων – (Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ξάνθης).


Συμεών Ηλίας


 του Παναγιώτη


Ελεύθερος Επαγγελματίας Το 2005 ίδρυσε την Ομοσπονδία Ελλήνων ΡΟΜΑ Ανατολικής Μακεδονίας.-Θράκης της οποία είναι Πρόεδρος από Ιδρύσεώς της.


Ταρενίδης Παναγιώτης


 του Κωνσταντίνου


Κτηνίατρος στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Ξάνθης Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Σταυρούπολης και Νομαρχιακός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντινομάρχης. Είναι Πρόεδρος της ΣΕΚΕ


Τσαμούρ Χουσεϊν


του Χαλήλ


Πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος Κιμμερίων από 2003 έως 2006. Και Πρόεδρος Τοπικού Διαμερίσματος Κιμμερίων από 2007 έως σήμερα.


Τσεγγελίδης Ιωάννης


 του Κωνσταντίνου


Πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής Ναυπηγών Πειραιώς Ασχολείται με Οικοδομικές & τουριστικές εργασίες και Αμπελοκαλλιέργειες Διετέλεσε: 1990-1998 Πρόεδρος Κοινότητας Κομνηνών, 1998-2006 Δήμαρχος Σταυρούπολης


Τσέπελης Εμμανουήλ


 του Χρήστου


Ελεύθερος Επαγγελματίας Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος ΔΕΥΑΞ .


Τσεσμετζή (Στογιαννίδου) Βασιλική


του Λεωνίδα


Υπάλληλος στην εξυπηρέτηση κοινού της ΔΕΥΑΞ.


Φανουράκης Εμμανουήλ


του Ιωάννη


Επιχειρηματίας Δημοτικός Σύμβουλος – Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Ξάνθης, σήμερα Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξάνθης (ΔΗΚΕΞ)


Φιλίππου Φίλιππος


του Ομήρου


Γιατρός χειρουργός, Δ/ντης χειρουργικής του ΕΣΥ. Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Ξάνθης και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης


Φωτιάδης Νικόλαος του Θεοφάνους


Αντιστράτηγος εν αποστρατεία Δημοτικός Σύμβουλος. Διετέλεσε επί 4ετία Αντιδήμαρχος.


Χασάν Ογλού Ορχάν του Μουμίν


Επιχειρηματίας, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αθιγγάνων και Πρόεδρος Νεολαίας Δροσερού


Χασάν Ογλού Οχτάι του Γιασάρ.


Καπνεργάτης. Μέλος του Αθλητικού Ομίλου Ρέμβης και Μέλος του Μορφωτικού Πολιτιστικού συλλόγου Ρέμβης.


Χατζηφωτιάδης Νικόλαος του Κωνσταντίνου


Ελεύθερος επαγγελματίας – Κομμωτής


Χατζόπουλος Νικόλαος του Αθανασίου


Δημόσιος Υπάλληλος στην υπηρεσία του Κέντρου Υποστήριξης Αναπήρων Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νομού Ξάνθης


 



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι


Ελευθεριάδης Απόστολος του Γεωργίου


Υπάλληλος στο Φαρμακείο του Νοσοκομείου Ξάνθης. Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Σταυρούπολης επί δεκαετία Διετέλεσε 2 φορές αντιδήμαρχος


Παπαδόπουλος Κυριάκος


Αγρότης επιχειρηματίας. Αντιδήμαρχος Δήμου Σταυρούπολης.


Σχετικά Άρθρα

Back to top button