ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Δυστυχώς για την Αντιδήμαρχο πρασίνου τα σκυλιά δεν ξέρουν να διαβάζουν. Η πινακίδα της κυρίας Καραγιανίδου μπορεί να λέει ότι εκεί απαγορεύεται να τα “κανουν” τα σκυλιά, προφανώς αναφερόμενοι στους ανθρώπους που τα συνοδεύουν, αλλά φαίνεται πώς δεν έλαβε υπ όψη της ότι υπάρχουν πολλά αδέσποτα που δυστυχώς, όπως δείχνει η φωτογραφία μας, δεν ξέρουν να διαβάζουν.

Δυστυχώς για την Αντιδήμαρχο πρασίνου τα σκυλιά δεν ξέρουν να διαβάζουν. Η πινακίδα της κυρίας Καραγιανίδου μπορεί να λέει ότι εκεί απαγορεύεται να τα “κανουν” τα σκυλιά, προφανώς αναφερόμενοι στους ανθρώπους που τα συνοδεύουν, αλλά φαίνεται πώς δεν έλαβε υπ όψη της ότι υπάρχουν πολλά αδέσποτα που δυστυχώς, όπως δείχνει η φωτογραφία μας, δεν ξέρουν να διαβάζουν. Γιατί αν ήξεραν δεν θα καθόταν φαρδιά πλατιά κάτω από την πινακίδα και παρά δίπλα κουτσουλιές.


Κατά τα άλλα όμορφη η πινακίδα που έβαλε η αντιδήμαρχος πρασίνου σε όλες της γειτονιές της Ξάνθης, όπου δηλαδή υπάρχει πράσινο να και μία πινακίδα.


Η οποία ίσως από μόνη της να μην είναι ακριβή αλλά όλες μαζί κάνουν κάμποσα παραδάκια και φυσικά αυτά τα πληρώνουμε εμείς. Να προτείνουμε στη δημοτική αρχή πώς αντί να προσπαθεί να μάθει γράμματα στα αδέσποτα σκυλιά, ας έδινε αυτά τα χρήματα για να τελειώσει πιο γρήγορα το κυνοκομείο που όλοι περιμένουν.


Λίγη συνεργασία μεταξύ των υπηρεσιών και αντιδημαρχιών του δήμου δεν βλάπτει, πριν “απλωθούν” τα χρήματα του κοσμάκι στα γκαζόν


 



ΠΙΝΑΚΙΔΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ


ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ


Κοιτάζοντας κανείς προσεκτικά τη φωτογραφία θα διαπιστώσει ότι κάποιος κοροϊδεύει εμάς και φυσικά όλους τους συμπολίτες μας.


Πρώτον, αριστερά υπάρχει ο τηλεφωνικός θάλαμος σ’ ένα από τα πιο πολυσύχναστα πεζοδρόμια, αυτό που είναι στην Γενική Τράπεζα. Από αυτό περπατούν όσοι θέλουν να πάνε από τη Νομαρχία στην Εφορία, στη Γενική Τράπεζα, σε εφημερίδες, σε συμβολαιογράφους δικηγόρους κ.λ.π. Ο κόσμος που κινείται είναι πολύς.


Έλα που όμως ακριβώς στη μέση του πεζοδρομίου κάποιος ανεγκέφαλος τεχνοκράτης, υπάλληλος ποιος ξέρει από ποια υπηρεσία, έβαλε και μία πινακίδα που δείχνει ότι αριστερά μπορούν να πάνε αυτοκίνητα.


Στη μέση του πεζοδρομίου η ταμπέλα και αλίμονο αν είσαι μάνα και σπρώχνεις καροτσάκι ή είσαι ανάπηρος, προ πάντων όμως αν είσαι τυφλός θα πάς αδιάβαστος  και σ’ εκείνο τον δρόμο κινούνται αυτοκίνητα από και προς τον ορεινό όγκο αλλά και την Βουλγαρία και σαφώς πρέπει κάποιοι να ενημερώνονται αλλά… σωστά.


Για να μην σας ζαλίζουμε. Η πινακίδα ενημερώνει τους οδηγούς των αυτοκινήτων ότι από κει πάνε στο κέντρο. Μόνο που εκεί δεν πάει αυτοκίνητο γιατί το κέντρο το έχουμε ενοποιήσει και δεν πάει αυτοκίνητο. Θα μπορούσε να μπει μία απλή πινακίδα που να λέει ότι προς τα εκεί είναι το κέντρο και όχι πινακίδα του Κ.Ο.Κ. αλλά προ πάντων όχι στη μέση του πεζοδρομίου.


Είναι που είναι στενό να μην το στενέψουμε παραπάνω.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button