Καθαρός, έντιμος, ακούραστος, δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομά τους

Βήμα στο Νίκο Φωτιάδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη Στυλιανίδη, δίνει ο “ΑΓΩΝΑΣ” και όπως λέει ο ίδιος όχι για να προβληθεί αλλά να ενημερώσει τους συμπολίτες μας τονίζοντας πώς δημοκρατία σημαίνει ενημέρωση από τον τύπο και οι πολίτες όταν έρθει η ώρα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να γνωρίζουν τι, ποιόν και γιατί θα τον ψηφίσουν.

  Βήμα στο Νίκο Φωτιάδη, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη Στυλιανίδη, δίνει ο “ΑΓΩΝΑΣ”  και όπως λέει ο ίδιος όχι για να προβληθεί αλλά να ενημερώσει τους συμπολίτες μας τονίζοντας πώς δημοκρατία σημαίνει ενημέρωση από τον τύπο και οι πολίτες όταν έρθει η ώρα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα πρέπει να είναι ενημερωμένοι και να γνωρίζουν τι, ποιόν και γιατί θα τον ψηφίσουν.


  Παρ όλο που επί 8 χρόνια προσφέρει στους συνδημότες από τις θέσεις του δημοτικού συμβούλου και αντιδημάρχου, εξακολουθεί να αναφέρει ότι είναι απλώς ο υπηρέτης των συμπολιτών του και οι πολίτες πρέπει να τον κρίνουν προκειμένου να του επανεμπιστευτούν την ψήφο τους, αν είναι σωστός, μυαλωμένος, έντιμος, εάν έχει ικανότητες και αν θα βοηθήσει.


Τονίζει δε ότι υπάρχουν πολλοί που είναι καλύτεροι από αυτόν και ο πολίτης έχει το δικαίωμα της επιλογής.


  Σχετικά με το αν είναι εύκολο ή δύσκολο ένας δήμαρχος που μέχρι τώρα διοικούσε έναν αστικό δήμο να είναι σε θέση να αφουγκραστεί μία ορεινή κοινωνία όπως είναι η Σταυρούπολη που λόγω Καλλικράτη έχει συνενωθεί μας είπε:


“ο δήμαρχος ακούει και καταγράφει τα προβλήματα της περιοχής και αυτό βγαίνει από τις τακτικότατες επισκέψεις του στην περιοχή της Σταυρούπολης. όπως την προχθεσινή μετά την απότιση φόρου τιμής στους νεκρούς συμπολίτες μας σφαγιασθέντες από τους Βουλγάρους, ακολούθησε μία περιοδεία στους οικισμούς της Σταυρούπολης όπου συνομίλησε με τους κατοίκους και κατέγραψε τα προβλήματα”


   Είναι δε βέβαιος ότι εκτός από τα αστικά όρια του δήμου θα δώσει τη μεγαλύτερη βαρύτητα στον ορεινό όγκο της Σταυρούπολης.


δηλώνει δε ότι ο Μ. Στυλιανίδης θα είναι και πάλι δήμαρχος με πάνω από 52%.


Προτεραιότητες του, σύμφωνα με τον κ. Φωτιάδη, είναι η μελέτη για την τακτοποίηση του λατομείου του Πιλήματος, της ύδρευσης και αποκομιδής των απορριμμάτων και την προώθηση του οικοτουρισμού.


   Ο Ν. Φωτιάδης αναφερόμενος στα προβλήματα που εμφανίζονται σχετικά με το σχολείο στο Δροσερό, είπε,  ότι πολλές φορές αδικείται ο δήμος γιατί η περίφραξη του οικοπέδου που θα φιλοξενήσει μελλοντικά το 8ο Γυμνάσιο δεν λύνει τα προβλήματα. Επίσης το θέμα της ρυμοτόμησης του ή της νομιμοποίησης του οικισμού είναι ένα πρόβλημα που θα το βρει ο δήμος μπροστά του και θα πρέπει να λυθεί άμεσα.


   Πρέπει από το Δροσερό να εξαλειφθεί η μιζέρια, το πρόβλημα με το  ρεύμα από το ένα σπίτι στο άλλο και κινδυνεύουν από ηλεκτροπληξία. “Έχω δει να μην έχουν νερό και τα στοιχειώδη. Όμως ο δήμος έκανε τεράστια προσπάθεια στο θέμα της ύδρευσης και αποχέτευσης και της χωροταξικής διευθέτησης”.


  Σχετικά με το κτίσιμο του σχολείου ανέφερε ότι με τον Καλλικράτη ο δήμος θα πάρει και την ευθύνη του χτισίματος, οπότε θα εξαλειφθεί το πρόβλημα της σχολικής στέγης σύντομα. Υποσχέθηκε ότι θα βγει στο δημοτικό συμβούλιο και θα ανακινήσει όλα όσα αφορούν την επίλυση του προβλήματος του Δροσερού, τονίζοντας το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης της παιδείας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η δημοτική αρχή έβαλε καινούριους κάδους αλλά οι πιτσιρικάδες τους έφεραν τούμπα και έπαιζαν. Συμφώνησε ότι υπάρχουν προβλήματα στο Δροσερό τα οποία χρίζουν άμεσης λύσης.



  Απαντώντας στο ερώτημα που του έθεσε ο ΑΓΩΝΑΣ για πιο λόγο να ξαναεμπιστευθούν τον Νίκο Φωτιάδη οι συνδημότες μας είπε:


 “Για τον Νίκο τον Φωτιάδη δεν θα πω. Θα ήταν εγωϊστικό και προπαγανδιστικό. Θα πώ όμως ότι πρέπει να σκεφθούν με το χέρι στην καρδιά, χωρίς συναισθηματική φόρτιση, χωρίς κομματικά κριτήρια, κουμπαριές και συγγένειες, με το πνεύμα αυτό ότι θα πρέπει να βγει ένας συνδυασμός να προσφέρει στον τόπο, για να καλυτερέψει η ζωή μας, να βελτιωθεί η κατάσταση, να φτιάξει πράγματα για όλους και νομίζω πώς καλύτερος συνδυασμός από του Λάκη του Στυλιανίδη ο οποίος είναι έντιμος, έμπειρος, προγραμματιστής, κατάλληλος για δήμαρχος δεν υπάρχει”


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ


Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button