ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΑ…

Σοβαρά προβλήματα στη μεταφορά των μαθητών εμφανίζονται καθημερινά και οι γονείς προβληματισμένοι ψάχνουν να βρουν λύσεις πώς θα μάθουν τα παιδιά τους γράμματα. Δεν ξέρω αν οι αρμόδιοι φορείς έχουν δίκιο ή άδικο και αν ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον, όμως χαμένοι είναι οι μαθητές, οι γονείς και οι επαγγελματίες που μεταφέρουν τα παιδιά.

ΜΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ


ΓΡΑΜΜΑΤΑ…


Σοβαρά προβλήματα  στη μεταφορά των μαθητών εμφανίζονται καθημερινά και  οι γονείς προβληματισμένοι ψάχνουν να βρουν λύσεις πώς θα μάθουν τα παιδιά τους γράμματα.


Δεν ξέρω αν οι αρμόδιοι φορείς έχουν δίκιο ή άδικο και αν ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον, όμως χαμένοι είναι οι μαθητές, οι γονείς και οι επαγγελματίες που μεταφέρουν τα παιδιά.


Στην παρούσα φάση το… μάθε παιδί μου γράμματα μας παραπέμπει σε άλλες εποχές που θυμούνται οι παλιότεροι. Τότε που  στην φέτα του ψωμιού είχε νερό και ζάχαρη και στα πόδια των παιδιών υπήρχαν παπούτσια λαστιχένια.


Ο Νομάρχης Ξάνθης θεωρεί την τελευταία παρέμβαση της Γενικής Γραμματέας της Περιφέρειας κυρίας Κόκλα αθέμιτη γιατί γίνεται σε προεκλογική περίοδο.


Η κυρία Κόκλα σύμφωνα με πληροφορίες είναι έτοιμη να δώσει λεπτομερή στοιχεία.


Αυτές οι βολές αφήνουν αδιάφορους τους πολίτες οι οποίοι βλέπουν το μάθε παιδί μου γράμματα να γίνεται πήγαινε παιδί μου περίπατο…



ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ


Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Νίκος Χατζόπουλος θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Μηχάλη Στυλιανίδη.


Έξυπνη χαρακτηρίζουν την πολιτική κίνηση του δημάρχου Ξάνθης αφού όλοι γνωρίζουν πώς οι Σαρακατσάνοι είναι συμπαγείς όταν πρόκειται να στηρίξουν “δικό” τους άνθρωπο.


Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη. 



ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


ΜΕ ΠΟΥΛΙΟ


Ακουσα ότι έκλεισε με το συνδυασμό “πολίτες για την αλλαγή” και ο Σταθης Παπαδόπουλος και αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση



ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ


Υπάρχει ένα πρόβλημα με την ποσόστωση. Λίγες οι γυναίκες στο συνδυασμό του Μιχάλη Στυλιανίδη και αυτό το ζήτημα τον έχει αγχώσει σε αντίθεση με την υποψηφιότητα των ανδρών που του περισσεύουν και αυτός είναι ένας σοβαρός πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα τον είδαμε κουρασμένο να βαδίζει στους δρόμους της Ξάνθης και να συνομιλεί με τους συνδημότες του.


Ζητώντας του να σχολιάσει την κάθοδο ή όχι του μειονοτικού συνδυασμού είπε ότι αναμένονται ανατροπές.



ΠΟΥΛΙΟΣ


Αντίθετα με τον Δήμαρχο ο έτερος υποψήφιος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χρήστος Πούλιος αυτόν τον σκόπελο τον ξεπέρασε και ανακοίνωσε τον συνδυασμό του ο οποίος ομολογουμένως αποτελείται από νέους και άφθαρτους υποψηφίους. Το θέμα είναι ότι όρεξη για δουλειά υπάρχει εκείνο πλέον που λείπει είναι να βγεί δυναμικά μπροστά ο Χρήστος ο Πούλιος σαν αρχηγός και να “σύρει” στην κυριολεξία τον συνδυασμό του.


Οι υποφήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι περιμένουν το σύνθημα από τον αρχηγό για να βγούνε πόρτα πόρτα δρόμο το δρόμο να ενημερώσουν τους συνδημότες μας για αυτά που πιστεύουν ότι θα αλλάξουν την πόλη.



ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ;


Μήλο γίγαντας στην Σταυρούπολη. Τυχαίο; Ίσως όμως πολλοί από τους υποψηφίους της περιοχής το θεωρούν σαν σημάδι.



ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ


Είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον συνδιασμό του στο τέλος του μήνα. Σίγουρα δεν βιάζεται αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ του.



148.530 ΧΑΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


 ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ


Μείωση στις κατασκευές, βιομηχανία και εμπόριο. Αλήθεια για όλα αυτά τι θα κάνει η Κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση;



ΛΕΥΚΩΜΑ ΛΥΚΟΔΡΟΜΙΟΥ


Μία πολύ καλή δουλειά από τον Πολιτιστικό σύλλογο Λυκοδρομίου Ξάνθης. Αξίζει κανείς να το δει.



ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ


Ο φωτογραφικός φακός του “ΑΓΩΝΑ” “συνέλαβε” τον Σπύρο Μαζαράκη στο   στο Λυκοδρόμιο να συντρώγει με καλούς φίλους.



ΘΩΜΑΣ ΜΙΧΟΓΛΟΥ


Είναι έτοιμος στα μέσα της άλλης εβδομάδας να ανακοινώσει ενα μεγάλο αριθμό υποψηφίων στον Δήμο Τοπείρου, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στο ψηφοδέλτιό του. Στο πλευρό του βέβαια είναι ο Στέλιος Μωραίτης, πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ, μέλος ΔΣ Επιμελητηρίου και Νομαρχιακός σύμβουλος.



ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ


 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ


Μαλώνουν για την αρχηγία ακόμη.



ΑΚΟΑΜΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ


ΣΤΗ ΝΔ ΓΙΑ ΤΑ ΑΒΔΗΡΑ


Ουδέν νεότερο από το μέτωπο των Αβδήρων. Περιμένουν όλοι τα κεντρικά. Περίεργο μου ακούγεται αυτό.


Απ όσο γνωρίζω σε έναν υγιή οργανισμό εισηγούνται οι από κάτω και αποφασίζουν οι από πάνω. Εδώ αποφασίζουν οι από πάνω. Καλό είναι αυτό τώρα;


Εν πάση περιπτώσει ο Γιάννης Χρηστίδης ανέφερε ότι δεν υπάρχει τίποτε νεότερο για την υποψηφιότητα στον δήμο Αβδήρων και ότι η ΝΟΔΕ στηρίζει σθεναρά τον Θωμά Μίχογλου που είναι υποψήφιος στον δήμο Τοπείρου.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button