ΔΩΡΑ ΣΥΜΠΙΛΙΔΟΥ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δώρα Συμπιλίδου θα είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη. Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία προκειμένου να διασταυρώσουμε του λόγου το αληθές, η κα Συμπιλίδου δεν απέκρυψε την επιθυμία της να στηρίξει την παράταξη και τον αγώνα του Γιώργη Παυλίδη και ότι επίκειται συνάντηση όταν επιστρέψει στην Ξάνθη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Δώρα Συμπιλίδου θα είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλίδη.


Σε τηλεφωνική μας επικοινωνία προκειμένου να διασταυρώσουμε του λόγου το αληθές, η κα Συμπιλίδου δεν απέκρυψε την επιθυμία της να στηρίξει την παράταξη και τον αγώνα του Γιώργη Παυλίδη και ότι επίκειται συνάντηση όταν επιστρέψει στην Ξάνθη.


Σε αναμονή λοιπόν της συνάντησης τα σπουδαία.


Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο πολιτικός που θα αναλάβει την αντιπεριφέρεια της Ξάνθης, θα πρέπει να είναι της εμπιστοσύνης του Παυλίδη γιατί θα είναι ο κατ εξοχήν υπεύθυνος της προώθησης των πολιτικών του επιλογών (αν εκλεγεί) στην Ξάνθη, με δεδομένου ότι ο Περιφερειάρχης θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου είναι η έδρα της Περιφέρειας και θα έχει την ευθύνη των υπολοίπων νομών.


 Θα πρέπει “στο πόδι” στην Ξάνθη να βρίσκεται κάποιος που ξέρει πώς σκέφτεται και ενεργεί ο Νομάρχης και ένας από τους κοντινούς ανθρώπους είναι η Δώρα Συμπιλίδου, η οποία όλα αυτά τα χρόνια στήριξε τις επιλογές του με τον καλύτερο τρόπο.


Επίσης πρέπει να τονίσουμε ότι πρέπει να τελειώνει με τους υποψηφίους του ο Γιώργος Παυλίδης γιατί έχει δρόμο μπροστά του.


Τελευταία μας πληροφορία ήταν ότι χθες το βράδυ βρισκόταν στην Καβάλα για τις ανάγκες του προεκλογικού του αγώνα.


 ΚΑΦΕ ΜΕ Χ”ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΞΥΝΙΔΗ


Με τον δήμαρχο Τοπείρου και εκ νέου υποψήφιο Στέλιο Χ”ευαγγέλου τα είπαν οι αδελφοί Ξυνίδη σε καφέ της παλιάς πόλης μετά την τελετή ανακήρυξης του αρχιεπισκόπου σε δημότη της πόλης μας.


Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός η ανοιχτή στήριξη των αδελφών Ξυνίδη στον Χ΄΄ευαγγέλου. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή θεωρούν ότι είναι ο μόνος δήμος που θα “πάρει” το ΠΑΣΟΚ;


Δηλαδή ο Πούλιος και ο Τσολακίδης θα κάνουν τον αγώνα τους με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ αλλά χωρίς το ΠΑΣΟΚ;


 ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΕΗ


“Μπάχαλο” έγινε το πρόγραμμα  στο Radio Metropolis και στην πρωινή εκπομπή “πρωινός καφές με τον Αλέξανδρο” και αιτία του κακού η ΔΕΗ με τις ολιγόλεπτες διακοπές της ικανές βέβαια να αποσυντονίσουν τα μηχανήματα. Ελπίζουμε κ. Σαρρή στην αυριανή μας εκπομπή να μην γίνει το ίδιο.


 ΜΠΡΑΒΟ


ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ…


Απ ότι μου μετέφερε ιδιοκτήτης ραδιοφώνου, ο οποίος μέσα από τη στήλη ευχαριστεί το δασαρχείο Ξάνθης για τον δρόμο που άνοιξε προς το πάρκο κεραιών, θα μπορούσε όμως  με φορτηγό αμμοχάλικο να λυθεί εντελώς το πρόβλημα προσπελασιμότητας στο πάρκο. Άρα λοιπόν αφού το δασαρχείο το έκανε το καλό, ας ρίξει ακόμη ένα φορτηγό αμμοχάλικο να το κάνει καλύτερο και μετά ας…το ρίξει στο γιαλό.


Βέβαια θα μπορούσε αν είχε την δυνατότητα να κάνει και κάποια αποψίλωση,  μην πάρει φωτιά εκεί πάνω και καούν τα πάντα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button