«Με ενδιαφέρει η λειτουργία του Θεσμού και η Νομαρχία»

Κεραυνός εν αιθρία στον πολιτικό κόσμο της Ξάνθης η παραίτηση του Αντινομάρχη Δημήτρη Γαλανόπουλου που επί 1,5 περίπου χρόνο ήταν στενός συνεργάτης του Νομάρχη Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον κ. Γαλανόπουλο την Παρασκευή το μεσημέρι υπέβαλε οργισμένος όπως δηλώνει, την παραίτησή του στον Νομάρχη Ξάνθης κ. Παυλίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του σχετικά με την διαρροή της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 Κεραυνός εν αιθρία στον πολιτικό κόσμο της Ξάνθης η παραίτηση του Αντινομάρχη Δημήτρη Γαλανόπουλου που  επί 1,5 περίπου χρόνο ήταν στενός συνεργάτης του Νομάρχη Ξάνθης.


 


 


Σύμφωνα με τον κ. Γαλανόπουλο την Παρασκευή το μεσημέρι υπέβαλε οργισμένος όπως δηλώνει,  την παραίτησή του στον Νομάρχη Ξάνθης κ. Παυλίδη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του σχετικά με την διαρροή της υποψηφιότητάς του ως υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. «Θεώρησα ότι με προσέβαλε βάναυσα διότι αυτό το  είχε εμπιστευθεί ο ίδιος σε μία καθημερινή εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας. Προσπάθησε να ρίξει ευθύνες σε μένα και τον συνάδελφό μου τον Περικλή Καρβουνίδη. Δεν μπόρεσα αυτό να το ανεχθώ διότι την τιμή και την αξιοπρέπειά μου δεν μπορεί να την καταρρακώνει κανένας».


ΑΓΩΝΑΣ: «Κύριε Γαλανόπουλε τουλάχιστον εδώ και ένα μήνα αυτό το θέμα συζητιέται στους δημοσιογραφικούς κύκλους. Τι πιστεύετε θα προσέθετε ή θα αφαιρούσε η διέρευση της  λήψης ή όχι του χρίσματος από τα κεντρικά της ΝΔ με δεδομένο ότι ο κ. Παυλίδης προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ και εύλογα από εκεί περίμενε το χρίσμα.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «Και εγώ εξεπλάγην με αυτό που έκανε ο Νομάρχης. Όπως γνωρίζετε εδώ και ένα μήνα συζητιέται αν θα κατέβει ή όχι ο Γιώργος Παυλίδης, άλλωστε αυτό είναι προσωπικό του θέμα. Εγώ έχω κάνει δήλωση ότι  αν είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης θα συστρατευτώ δίπλα του παρ ότι με ενδιέφερε η κάθοδός μου στον δήμο Αβδήρων. Παρ όλα αυτά είχα δηλώσει και θα ήμουν ένας από αυτούς που θα τον στήριζα στην μεγάλη του προσπάθεια. Δυστυχώς όμως τελείως ξαφνικά με μία διαρροή απ ότι είπε ο ίδιος μετέδωσε στα μέσα ενημέρωσης προσπάθησε να μεταθέσει ευθύνες σε συνεργάτες του. Νομίζω ότι ήμουν ένας από τους στενούς του συνεργάτες τον τελευταίο 1,5 χρόνο εγώ όμως δεν μπορούσα να το αποδεχτώ αυτό και για λόγους ευθιξίας υπέβαλα την παραίτησή μου.


 


ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΙΔΗΣ: «Το θέμα θεωρείται λήξαν».


 


Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αντινομάρχη Περικλή Καρβουνίδη ανέφερε ότι το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο έπρεπε και αρνήθηκε να κάνει περισσότερες δηλώσεις θεωρώντας το  λήξαν.


 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Με ενδιαφέρει ο θεσμός και η λειτουργία της Νομαρχίας


 


Σε επίσης τηλεφωνική  επικοινωνία με τον Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη μας δήλωσε ότι δεν έχει να πει τίποτε απολύτως για το θέμα τόνισε όμως ότι εκείνο που προέχει για τον ίδιο είναι ο Θεσμός και η σωστή λειτουργία της Νομαρχίας.


 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ


 


 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button