Έτοιμος ο συνδυασμός του Στολίδη

Αποφασισμένος να κατέβει στις δημοτικές εκλογές για τη διεκδίκηση του Δήμου Τοπείρου δηλώνει ο Σωτήρης Στολίδης, πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ και για σειρά ετών πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.
Βέβαια ο κ. Στολίδης θέτει και έναν όρό στον εαυτό του να μην αποτελέσει τον τρίτο πόλο για το Δήμο Τοπείρου , αλλά συνδυασμός που θα κατεβάσει να είναι η μία και μοναδική πρόταση απέναντι σε αυτή του νυν δημάρχου Στέλιου Χαζηευαγγέλου.

Αποφασισμένος να κατέβει στις δημοτικές εκλογές  για τη διεκδίκηση του Δήμου Τοπείρου  δηλώνει ο Σωτήρης Στολίδης, πρώην βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ και για σειρά ετών πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης.


Βέβαια ο κ. Στολίδης θέτει και έναν όρό στον εαυτό του  να  μην αποτελέσει τον τρίτο πόλο  για το Δήμο Τοπείρου , αλλά  συνδυασμός που θα κατεβάσει να είναι η μία και μοναδική πρόταση απέναντι σε αυτή του νυν δημάρχου Στέλιου Χαζηευαγγέλου. Τάσσεται υπέρ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού που θα περιλαμβάνει όλες τις κομματικές αποχρώσεις, στηριζόμενος κυρίως από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ που θα μπορεί να συσπειρώσει όλες εκείνες τις φωνές που θέλουν να φέρουν την αλλαγή στο Δήμο Τοπείρου.


Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την ενότητα και όχι με την παρουσία πολλών συνδυασμών, όπως μας επεσήμανε ο Σωτήρης Στολίδης.


Για αυτό αν και έχει πανέτοιμο το συνδυασμό του  περιμένει να δει πρώτα τις αποφάσεις που θα πάρει και η Ν.Δ. . Μάλιστα σε περίπτωση που αποφασισθεί να δοθεί χρίσμα από τη Ν.Δ. σε κομματικό συνδυασμό, ο Σωτήρης Στολίδης θα κάνει πίσω. Παρόλο  λοιπόν που έχει έτοιμο τον υπερκομματικό και ανεξάρτητο συνδυασμό του έχει διαμηνύσει στους συνεργάτες του  ότι δε θα κατέβουν στις Δημοτικές Εκλογές  του Νοεμβρίου και αυτό γιατί δε θέλει απλά να κατέβουν για να κατέβουν, αλλά για να κάνουν τη ρήξη. Και ρήξη δεν μπορεί να γίνει αν υπάρξει και τρίτος πόλος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button