Εκκληση Βοήθειας

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης ανταποκρινόμενος στην παράκληση μέλους του, για συγγενικό του πρόσωπο, απευθύνεται στην ευαισθησία των κατοίκων της Ξάνθης με την παρακάτω έκκληση για βοήθεια μιας μητέρας:

«Το Μαράκι μας.

Ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης ανταποκρινόμενος στην παράκληση μέλους του, για συγγενικό του πρόσωπο, απευθύνεται στην ευαισθησία των κατοίκων  της Ξάνθης με την παρακάτω έκκληση για βοήθεια μιας μητέρας:


 


«Το Μαράκι μας.


 


Ήταν ένα γέλιο ολόκληρη. Το προσωπάκι της έλαμπε από χαρά.


Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια γι’αυτήν.


 


Στα εννιά της χρόνια η παιδική ξεγνοιασιά έδωσε τη θέση της στον αγώνα για ζωή.


 


Η Μαρία έχει σάρκωμα στη δεξιά μεριά του προσώπου  της. Το σάρκωμα είναι ένα από τα πιο σπάνια είδη καρκίνου που υπάρχει.


 


Πολύμηνη παραμονή σε διάφορα νοσοκομεία, Α.Χ.Ε.Π.Α. Θεσσαλονίκης, Sourasky  Medical Center στο Tel Aviv, Olgahospital Stuttgart,


ατέλειωτες και επίπονες εξετάσεις κούρασαν την ίδια και την οικογένεια της.


 


Λέξεις όπως Βιοψία, Ακτινοβολία, Χημειοθεραπεία πήραν τη θέση του χαμόγελου, του παιχνιδιού, του τραγουδιού.


 


Ώσπου μια ελπίδα σωτηρίας ήρθε από το Νοσοκομείο MD ANDERSON στο Τέξας των ΗΠΑ, το μόνο Νοσοκομείο παγκοσμίως, το οποίο δέχτηκε να αναλάβει τη θεραπεία του παιδιού, αλλά με ένα υπέρογκο ποσό των 500 000 Ευρώ.


 


Όλοι μπορούμε να προσφέρουμε από την περίσσεια του συναισθήματός μας, για να ξανανθίσει το χαμόγελο στα χείλη της μικρής  Μαρίας και να γυρίσει δυνατή και γερή στο σπίτι της,  απολαμβάνοντας τη ζεστή αγκαλιά των γονιών της.»


 


Οποιοσδήποτε θέλει περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με την οικογένεια, μπορεί να απευθυνθεί αυτοπροσώπως στον Σύλλογο Ποντίων Ν. Ξάνθης, Πάροδος Θερμοπυλών 8, τηλ 2541078811 2ος όροφος, Δευτέρα 17:00-21:00 και Τρίτη-Παρασκευή 08:00-12:00


 


ASPIS BANK


IBAN GR 8604707210107211550002915


 


Το Δ.Σ.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button