ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Με στόχο την άμεση επίλυση, όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Ξάνθης, τα οποία αφορούν τόσο στο οικονομικό όσο και στο θεσμικό κομμάτι, το νέο διοικητικό συμβούλιο της συνδικαλιστικής κίνησης, υπόσχεται να στηρίξει τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο, προκειμένου να μην πληγούν ακόμη περισσότερο από τα συνεχή και επίπονα μέτρα της κυβέρνησης.

Με στόχο την άμεση επίλυση, όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Ξάνθης, τα οποία αφορούν τόσο στο οικονομικό όσο και στο θεσμικό κομμάτι, το νέο διοικητικό συμβούλιο της συνδικαλιστικής κίνησης, υπόσχεται να στηρίξει τους εργαζόμενους με κάθε τρόπο, προκειμένου να μην πληγούν ακόμη περισσότερο από τα συνεχή και επίπονα μέτρα της κυβέρνησης. 


Πολλά και ιδιαίτερα  σοβαρά είναι τα προβλήματα που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της  Ξάνθης και τα οποία χρήζουν άμεσης επίλυσης.


Αυτός είναι  για άλλη μια διετία λοιπόν και  ο στόχος του νέου διοικητικού  συμβουλίου της συνδικαλιστικής  κίνησης των αστυνομικών Ξάνθης. 


Σύμφωνα με τον κύριο  Μαλικόπουλο, ένα ακόμη θέμα το οποίο  ταλανίζει στο μέγιστο βαθμό  το νέο διοικητικό συμβούλιο αφορά  στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί  στον συνοριακό σταθμό της Βουλγαρίας, για τα οποία μέχρι  στιγμής δεν έχει βρεθεί καμία λύση, κάτι που όπως φαίνεται θα αποτελέσει και κίνητρο για κινητοποιήσεις της συνδικαλιστικής κίνησης, στο μέλλον.


Α.Π

Σχετικά Άρθρα

Back to top button