“Ν α συνεχίσουμενα παίζουμε ωραιο ποδόσφαιρο”

Δηλώσεις στο Skodaxanthifc.gr έκανε ο σκόρερ του πρώτου γκολ του αγώνα με τον Άρη Λέιτε Μαρσελίνιο.
« Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο.


Δηλώσεις στο Skodaxanthifc.gr έκανε ο σκόρερ του πρώτου γκολ του αγώνα με τον Άρη Λέιτε Μαρσελίνιο.


« Πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η ομάδα πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς παίζοντας παράλληλα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο απέναντι σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο.


Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για την ομάδα όπου με πολύ δουλειά καταφέραμε και ξεπεράσαμε το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό , να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο ώστε να καταφέρουμε όσα περισσότερα μπορούμε.


Για μένα είμαι χαρούμενος που σημείωσα το πρώτο γκολ αλλά περισσότερο είναι γιατί με την απόδοση μου και εγώ βοήθησα η ομάδα να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο. Ακόμα όμως περισσότερο είμαι ευχαριστημένος γιατί ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους μας που στα δύσκολα μας στηρίξανε και μας βοηθάνε σε κάθε αγώνα.


Θέλω επίσης να τους υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας πως η απόδοση μου θα ανέβει περισσότερο όσο θα ξεπερνάω τον πρόσφατο τραυματισμό μου που με έφερε λίγο πίσω. Δουλεύω κάθε μέρα πολύ σκληρά για αυτό το λόγο και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον προπονητή μου γιατί οι συμβουλές του με έχουν βοηθήσει πολύ στο τρόπο παιχνιδιού μου μέσα στην ομάδα.»


 


Λουτσιάνο: «Είναι ψέματα»


Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Λουτσιάνο Ντε Σοόυζα να είναι σε κωματώδη κατάσταση μετά από επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο, ο ίδιος ο παίκτης σε συνομιλία που είχε το www.sport-fm.gr. Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες ανέφεραν πως ο Βραζιλιάνος μέσος της Ξάνθης ενεπλάκη σε καυγά με θαμώνες νυχτερινού κέντρου για τα μάτια μιας κοπέλας και, στη συνέχεια, αναίσθητος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής.

«Είναι απαράδεχτο να γράφονται όλα αυτά. Ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο και είναι πέρα για πέρα ψέματα. Από το πρωί με έχουν πάρει τόσα τηλέφωνα για αυτό το θέμα. Είναι ψέματα», τόνισε, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια στο θέμα.


 ΜΟΝΟ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΜΕ ΑΡΗ


Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου SKODA ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ (10/02/2010)θα διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους κάρτα μέλους και κάρτας φιλάθλου.


Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται μόνο με την επίδειξη κάρτας μέλους όπως επίσης και η είσοδος στο γήπεδο για λόγους ταυτοπροσωπίας. Σε περίπτωση μη επίδειξης της κάρτας μέλους δεν θα επιτρέπεται η είσοδος και θα επιστρέφεται το αντίτιμο του εισιτηρίου.


Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία της ΠΑΕ ώρες 110:00 με 17:00


Σχετικά Άρθρα

Back to top button