Τα νέα της ομάδας

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος για την SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος. Το 1-0 της Πέμπτης και οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες προβλημάτισαν την ξανθιώτικη ομάδα που πλέον επικεντρώνεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Από το παιχνίδι του Καυτανζόγλειου αποχώρησε τραυματίας ο Χοσέμι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα ακολουθήσει για μερικές μέρες πρόγραμμα θεραπείας.

Επιστροφή σε ρυθμούς πρωταθλήματος για την SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος. Το 1-0 της Πέμπτης και οι αρκετές χαμένες ευκαιρίες προβλημάτισαν την ξανθιώτικη ομάδα που πλέον επικεντρώνεται στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Από το παιχνίδι του Καυτανζόγλειου αποχώρησε τραυματίας ο Χοσέμι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα ακολουθήσει για μερικές μέρες πρόγραμμα θεραπείας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ μ’ αυτούς που έπαιξαν περισσότερο να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης και τους υπόλοιπους ασκήσεις τακτικής.

Με την ομάδα Νέων ενσωματώθηκαν για να αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι οι Κίμων Παπαδιώτης, Σάκης Γκαραβέλης και Ιάσωνας Παπαδημητρίου.

Ο Στιβ Γκοχουρί που έλυσε το συμβόλαιό του με την SKODA ΞΑΝΘΗ, αποχαιρέτησε σήμερα τους πρώην συμπαίκτες του και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια και επίτευξη των στόχων τους ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την ΠΑΕ για την συνεργασία τους.

Διαιτητές

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την αναμέτρηση της SKODA ΞΑΝΘΗ στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ θα διαιτητεύσει ο Σταύρος Τριτσώνης (ΕΠΣ Αθηνών) με βοηθούς τους κ.κ. Γρεβενη Αλέξανδρο (ΕΠΣ Χαλκιδικής) – Γουργιώτη Σπυρίδων (ΕΠΣ Φθιώτιδας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button