“Θα με βρουν μπροστά τους όσοι με ξέχασαν εσκεμμένα”

Παρών στα πολιτικά πράγματα του τόπου δηλώνει ο Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην αντιπρόεδρος της βουλής επί σειρά ετών βουλευτής Ξάνθης. Με την φράση “Θα με βρουν μπροστά τους όσοι εσκεμμένα με ξέχασαν” και με τον αποφασιστικό τόνο στην φωνή του, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους εσωκομματικούς του αντιπάλους, ότι το παλιό ΠΑΣΟΚ αλλά και ο ίδιος προσωπικά είναι παρών και θα συμμετέχει στις πολιτικές διεργασίες που ξεκίνησαν ήδη για τις εκλογές πρώτου και δευτέρου βαθμού στην περιοχή μας.

Παρών στα πολιτικά πράγματα του τόπου δηλώνει ο Παναγιώτης Σγουρίδης, πρώην αντιπρόεδρος της βουλής επί σειρά ετών βουλευτής Ξάνθης.


Με την φράση “Θα με βρουν μπροστά τους όσοι εσκεμμένα με ξέχασαν” και με τον αποφασιστικό τόνο στην φωνή του, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στους εσωκομματικούς του αντιπάλους, ότι το παλιό ΠΑΣΟΚ αλλά και ο ίδιος προσωπικά είναι παρών και θα συμμετέχει στις πολιτικές διεργασίες που ξεκίνησαν ήδη για τις εκλογές πρώτου και δευτέρου βαθμού στην περιοχή μας.


Είναι γεγονός ότι ο Παναγιώτης Σγουρίδης πικράθηκε πολύ από την απώλεια της βουλευτικής έδρας  αλλά πολύ περισσότερο πικράθηκε από την συμπεριφορά πολιτικών του φίλων οι οποίοι μάλλον στο “παρά πέντε” δηλαδή λίγο πριν τις εκλογές του γύρισαν την πλάτη.


Η φράση αυτή του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής κρύβει πολύ παρασκήνιο.


Πληροφορίες αναφέρουν για συζητήσεις και δεσμεύσεις με αιρετούς του αντίπαλου πολιτικού χώρου, για ανεξάρτητο συνδυασμό, όμως ο ίδιος ακόμη δεν δεσμεύθηκε και δεν ανοίγει τα χαρτιά του.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button