Δηλητηριώδη… μανιτάρια…

Mε συμπτώματα φαλλοειδικής δηλητηρίασης νοσηλεύονται στην εντατική και παθολογική κλινική, αντίστοιχα, του νοσοκομείου Ξάνθης, οι δύο φίλοι, οι οποίοι προηγουμένως κατανάλωσαν μανιτάρια. Το λάθος τους ήταν ότι δεν πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως και περίμεναν να ξημερώσει για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Το πρωί, και ενώ τα πράγματα γίνονταν πιο δύσκολα, κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν την δηλητηρίαση κι αμέσως από τους γιατρούς έγιναν οι ενδεδειγμένοι χειρισμοί, αλλά ήδη η έκταση της δηλητηρίασης, από τις ώρες που είχαν περάσει ήταν μεγάλη.

Mε συμπτώματα φαλλοειδικής δηλητηρίασης νοσηλεύονται στην εντατική και παθολογική κλινική, αντίστοιχα, του νοσοκομείου Ξάνθης, οι δύο φίλοι, οι οποίοι προηγουμένως κατανάλωσαν μανιτάρια.


Το λάθος τους ήταν ότι δεν πήγαν στο νοσοκομείο αμέσως και περίμεναν να ξημερώσει για να δουν πως θα αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Το πρωί, και ενώ τα πράγματα γίνονταν πιο δύσκολα, κατευθύνθηκαν στο νοσοκομείο, όπου οι εξετάσεις έδειξαν την δηλητηρίαση κι αμέσως από τους γιατρούς έγιναν οι ενδεδειγμένοι χειρισμοί, αλλά ήδη η έκταση της δηλητηρίασης, από τις ώρες που είχαν περάσει ήταν μεγάλη.


Πλέον, ο 22χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ενώ σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο φίλος του.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button