“Ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και στην Κυβέρνηση, υπάρχουν διακριτοί ρόλοι”

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή, μεταξύ του νέου Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτη Ξυνίδη, του Γραμματέα Οργανωτικού Τάσου Αποστολόπουλου και των Γραμματέων και Αναπληρωτών Γραμματέων της Περιφερειακής Επιτροπής και των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή,  μεταξύ του νέου Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Σωκράτη Ξυνίδη, του Γραμματέα Οργανωτικού Τάσου Αποστολόπουλου και των Γραμματέων και Αναπληρωτών Γραμματέων της Περιφερειακής Επιτροπής και των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, σε μια προσπάθεια το κόμμα να μεταφέρει στην Κυβέρνηση τα προβλήματα και τα ειδικότερα θέματα των Περιφερειών, ξεκίνησε μία πρωτοβουλία με ανάλογες συναντήσεις σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.


Μιλώντας για την σύσκεψη αυτή, ο κ. Ξυνίδης τόνισε πως “μέσα στα πλαίσια του νέου ρόλου της οργάνωσης μας, μετά την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ, βρισκόμαστε σε μια διαδικασία επαφής με το περιφερειακό ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να αφουγκραστούμε, να πάρουμε τις πρώτες εντυπώσεις και πάνω απ’ όλα να συζητήσουμε πως θα αναδιατάξουμε την οργάνωση μας, προκειμένου να καταφέρουμε να επιτελέσουμε ένα πολύ σοβαρό ρόλο, να συνδράμουμε δηλαδή, στην μεγάλη εθνική προσπάθεια της αναδιάταξης της χώρας. Σ’ αυτόν τον αγώνα, όλο το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ, όλοι οι σύντροφοι μας, είναι δίπλα – δίπλα και έχουμε την απόλυτη βεβαιότητα, ότι θα έχουμε την δική μας συμβολή στην μεγάλη αυτή προσπάθεια”.


Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις σχέσεις κόμματος και κυβέρνησης, ο κ. Ξυνίδης απάντησε πως “υπάρχουν διακριτοί ρόλοι, μεταξύ του κόμματος και της κυβέρνησης, δύο ξεχωριστοί ρόλοι. Ο δικός μας είναι να υποστηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση, αλλά και από εκεί και πέρα συγχρόνως, είμαστε οι θεματοφύλακες, ότι η κυβέρνηση θα κινείται μέσα στο πλαίσιο των αρχών και των αξιών του ΠΑΣΟΚ και στο πλαίσιο που έχει συμφωνήσει το ΠΑΣΟΚ με το λαό προεκλογικά”.


Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button