Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στο Δρόμο γήπεδο SKODA Ξάνθη -Σιδηροδρομική γραμμή

Επισκέφθηκε , χθες 18/11/2009, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης το νέο έργο οδικής ενοποίησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων της SKODA Ξάνθη με τον επαρχιακό δρόμο προς Κιμμέρια, που σχεδόν ολοκληρώθηκε.

Επισκέφθηκε , χθες 18/11/2009, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης το νέο έργο οδικής ενοποίησης των γηπεδικών εγκαταστάσεων της SKODA  Ξάνθη με τον επαρχιακό δρόμο προς Κιμμέρια, που σχεδόν ολοκληρώθηκε.


Αυτό περιλαμβάνει την ασφαλτόστρωση του δημόσιου δρόμου πίσω από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, προς τη σιδηροδρομική γραμμή, ώστε να εξασφαλιστεί κυκλική κίνηση και δυνατότητα εκτόνωσης της κίνησης, γύρω από τις εγκαταστάσεις του γηπέδου της SΚODA  Ξάνθη, σε συνθήκες πίεσης, για την ασφάλεια των πολιτών. Το έργο χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους.


        Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος; Παυλίδης δήλωσε: «Οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ SΚODA  Ξάνθη αποτελούν σημείο αναφοράς για το Νομό μας και συγκέντρωσης χιλιάδων πολιτών στη διάρκεια των αγώνων, για την ασφάλεια των οποίων οφείλουμε μέριμνα. Με την παρέμβαση αυτή επιχειρούμε να κάνουμε ασφαλέστερη την κίνηση των φιλάθλων και των πολιτών , σε συνθήκες πίεσης. Να υπάρχει εναλλακτική διέξοδος.


Πέραν αυτών η SκODA  Ξάνθη προβάλλει πολλαπλώς την Ξάνθη και σημαίνει πολλά για τον τόπο μας


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button