“Τελείως διαφορετικοί στην έδρα μας”

Οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Πανιώνιο στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος στα Πηγάδια είναι ο μοναδικός στόχος της Skoda Ξάνθης, όπως δήλωσε ο Κώστας Φλίσκας. Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στη δυναμική της έδρας που αλλάζει ουσιαστικά το στιλ παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και στην κλήρωση του Κυπέλλου Hellas Online που τους έφερε αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό Βόλου στη φάση των “16”. Αναλυτικά τα όσα είπε για την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ:

Οι τρεις βαθμοί κόντρα στον Πανιώνιο στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος στα


Πηγάδια είναι ο μοναδικός στόχος της Skoda Ξάνθης, όπως δήλωσε ο Κώστας Φλίσκας.


Ο νεαρός μέσος  αναφέρθηκε στη δυναμική της έδρας που αλλάζει ουσιαστικά το στιλ παιχνιδιού της ομάδας, αλλά και στην κλήρωση του Κυπέλλου Hellas Online που τους έφερε αντιμέτωπους με τον Ολυμπιακό Βόλου στη φάση των “16”.


Αναλυτικά τα όσα είπε για


Την ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ: “Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ πιέζοντάς μας στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς ωστόσο να σημειώσει την μεγάλη ευκαιρία.


Στην επανάληψη είχαμε καλύτερη κυκλοφορία, δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα τέρμα που θα μας έβαζε μπροστά.


Στο τέλος ο αντίπαλός πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έτσι φύγαμε με άδεια χέρια από την Τούμπα.


Το ότι δεχθήκαμε το γκολ στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο, όπως και με τον Άρη πιστεύω πως ήταν μία άτυχη στιγμή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί έως το τελευταίο σφύριγμα “.



Το ερχόμενο ματς με τον Πανιώνιο: “Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει ανοδική πορεία, όμως εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και πρέπει να μπούμε δυνατά ώστε να πάρουμε τη νίκη.


Είναι τελείως διαφορετικό όταν παίζουμε εντός έδρας και νομίζω πως ο προπονητής θα μας προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.


Είναι τελείως διαφορετικό όταν παίζουμε εντός έδρας, όπου παρατασσόμαστε ανάλογα ώστε να χτυπάμε τα παιχνίδια από την αρχή.


Στα εκτός έδρας παιχνίδια και ειδικά όταν παίζουμε με δύσκολους αντιπάλους που έχουν ισχυρή έδρα, παίζουμε διαφορετικά, προσπαθώντας να κλείσουμε τους χώρους και να περιμένουμε τον αντίπαλο, ώστε να χτυπήσουμε με αντεπιθέσεις.


Πιστεύω ότι με τον καιρό και όσο δουλεύουμε επάνω σε διάφορα στυλ παιχνιδιού, θα τα εμπεδώσουμε καλύτερα και θα μας “βγαίνουν” στον αγωνιστικό χώρο”.



Το παιχνίδι Κυπέλλου με τους Βολιώτες:


 “Η αναμέτρηση του Κυπέλλου αργεί ακόμη οπότε προς το παρόν δεν έχουμε το μυαλό μας εκεί.


Εξάλλου δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν θα έχουμε απουσίες ή άλλα προβλήματα.Έ


χουμε στραμμένη την προσοχή μας στα παιχνίδια Πρωταθλήματος και όταν φτάσει η στιγμή, θα προετοιμαστούμε για το θεσμό του Κυπέλλου.


Όσον αφορά τον αντίπαλό μας, μπορεί να αγωνίζεται στη Β Εθνική ωστόσο δεν τον υποτιμάμε σε καμία περίπτωση μιας και οι διαφορές στις δύο κατηγορίες δεν είναι μεγάλες, ενώ παράλληλα η ομάδα του Βόλου είναι από τις πρωταγωνίστριες στο πρωτάθλημα της.


Πάντως το γεγονός ότι η αναμέτρηση είναι μονή κι έχει οριστεί στην έδρα μας είναι υπέρ για εμάς, καθώς μας δίνει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη-πρόκριση την οποία πιστεύω θα καταφέρουμε να πάρουμε”.



Σ’ έναν μήνα


ο Κουκιέλκα


Σε αρθροσκόπηση στο τραυματισμένο του γόνατο υπεβλήθη ο Μάριους Κουκιέλκα και η επιστροφή του στις προπονήσεις των Θρακιωτών υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα.


Απ’ τη μεριά τους, οι Βάλλας και Μαρσελίνιο συνέχισαν και την Τρίτη το ατομικό τους ανεβάζοντας ρυθμούς και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button