“Ομάδα” στήριξης Υποψηφιότητας Αντώνη Σαμαρά

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα μια νέα προοπτική. Η παράταξή μας έχει ανάγκη την ελπίδα. Πρέπει να αναδείξουμε τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε, για να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας μαγνήτη της κοινωνίας. Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα.

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται σήμερα μια νέα προοπτική.  Η παράταξή μας έχει ανάγκη την ελπίδα.


Πρέπει να αναδείξουμε τα ιδανικά μας, για να ξαναφέρουμε κοντά μας αυτούς που πικράναμε, για να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας, για να κάνουμε τις ιδέες μας μαγνήτη της κοινωνίας.


Να τολμήσουμε φυγή προς τα εμπρός, για να γίνουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Κεντροδεξιό κόμμα.


Να επιδιώξουμε την ενότητα, στην κορυφή του κόμματος χωρίς υπονομεύσεις κι την ενότητα στη βάση χωρίς φατριασμούς.


Με τους προβληματισμούς αυτούς ¨ομάδα¨ στήριξης της υποψηφιότητας του Αντώνη Σαμαρά, η οποία απαρτίζεται από πολίτες της Ξάνθης, είχε μια πρώτη συνάντηση – διαβούλευση το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.


Με γνώμονα ότι όλα τα κόμματα της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς στηρίζονται στις αρχές του κοινωνικού φιλελευθερισμού.


Δηλώνουμε όλοι την πίστη μας στα ιδανικά που πρεσβεύει η μεγάλη μας παράταξη, η παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, για την Πατρίδα, τη Δημοκρατία, στις πολιτιστικές αξίες της πατρίδας μας, την κοινωνική δικαιοσύνη και…    


Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητά του Αντώνη Σαμαρά για να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα με λόγο στα οργανωμένα μέλη και αλληλεγγύη ανάμεσά μας, όπου δεν θα υπάρχουν προσωπικά “φέουδα”, ούτε προσωπικοί “μηχανισμοί”.


Ένα κόμμα, όπου δεν θα συγχωρούνται πρακτικές που πληγώνουν τα μέλη μας. Όπου το δημόσιο ήθος θα είναι το στοίχημα που πρέπει καθημερινά να κερδίζουμε…    


Καλούμε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας καθώς και τα μέλη αυτής σε συστράτευση  στην προσπάθεια αυτή για να ανασυγκροτήσουμε τη Νέα Δημοκρατία, να την ξαναφέρουμε στην κορυφή, για να γίνουν πράξη τα  όνειρά μας, για να ξαναφέρουμε την ελπίδα σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας, για μια καλύτερη Πατρίδα.      


Σ’ αυτό το ταξίδι αξιοπρέπειας, ήθους, δημοκρατίας, και κοινωνικής προσφοράς, ο δρόμος άνοιξε.     


Για να ξαναβρούμε την Ελπίδα     


Για να ξαναγίνουμε η Ελπίδα της Ελλάδας 


     Στηρίζουμε


ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button