Ανησυχία 800 επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Ν. Ξάνθης , για την διαφαινόμενη πρόθεσή σας για την επαναφορά του Δημ. Τέλους 2%.

Προς
Υπουργό Εσωτερικών Αποκέντρωσης
και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
κ. Ιωάννη Ραγκούση
Κύριε Υπουργέ,

Αρχικά θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια μας, για την ανάληψη των καθηκόντων σας στο Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και να σας ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.


Δυστυχώς όμως και με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, εκφράζουμε την ανησυχία 800 και πλέον επιχειρήσεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος του Ν. Ξάνθης και την ταυτόχρονη δυσαρέσκειά μας, για την διαφαινόμενη πρόθεσή σας για την επαναφορά του Δημ. Τέλους 2%.


Συζητήσεις μεταξύ Υπουργείου και ΚΕΔΚΕ σε ότι αφορά Δημ. Τέλη χωρίς τη συμμετοχή εκπροσώπων των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων, οδηγούν τη νέα Κυβέρνηση σε λάθος κατεύθυνση σε σχέση με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.


Προϋπόθεση για την οικοδόμηση πνεύματος εμπιστοσύνης μεταξύ του Υπουργείου και των Επαγγελματιών του Κλάδου Υγειονομικού Ενδιαφέροντος είναι η άμεση συνάντηση των Συνδικαλιστικών μας οργάνων μαζί σας που είναι η ΓΣΕΒΕΕ και η ΠΟΕΣΕ.


Οι Πρόεδροι


Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης Επαγ/τιών Κάφε – Κατ/ρχών Υγειονομικού Μπαρ – Διασκέδασης Ενδιαφέροντος


ΤΣΙΑΚΙΡΟΓΛΟΥ Σ. ΠΑΣΑΛΗΣ Δ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ Β.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button